După o perioadă în care nu s-a mai expus în mediul online, Hande Erçel a revenit în atenția fanilor. Care sunt motivele care au ținut-o pe vedetă departe de luminile reflectoarelor

Publicat pe 05.06.2023 la 10:45 Actualizat pe 05.06.2023 la 11:27

Hande Erçel a participat recent în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. După o perioadă în care nu s-a mai expus în fața camerelor, vedeta din Dragostea plutește în aer a dezvăluit motivele care au adus-o în acest punct.

Hande Erçel poartă un maiou albastru și o bluză albă și are părul coafat ondulat

Hande Erçel a revenit în atenția fanilor

Happy Channel

Hande Erçel s-a numărat printer vedetele din Turcia care au participat recent în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Numele actriței este alăturat din nou cu cel al lui Burak Deniz pentru seria İki Yabancı ( Doi străini ).

După o perioadă în care nu s-a mai expus în mediul online, Hande Ercel a revenit în atenția fanilor

În cel mai recent interviu oferit lui Ömür Sabuncu, vedeta din Turcia a mărturisit că tinerele au început deja să o vadă ca pe un model, iar acest lucru nu poate decât să o bucure.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt deja în cel de-al 10-lea an de când am început cariera de actriță. Fete tinere, care m-au văzut încă din prima zi, au vrut să le inspir și astfel și eu am ajuns unde sunt astăzi. Sunt fericită că pot să continui.”, a declarat Hande Erçel, arată seriesturkish.com. A subliniat că se simte mândră pentru inspirația pe care o poate oferi celor din jur.

Citește și: Transformarea faimoasei Hande Erçel de-a lungul timpului. Videoclipul viral care i-a surprins pe fani

Nu a uitat să puncteze faptul că pe lângă frumusețe, are și talent în bucătărie. Cel mai mult îi place să gătească atunci când își dorește să se relaxeze. Se vede de asemenea pe viitor scriind o carte. Atunci când vrea să-și încarce bateriile, caută locul perfect în care se poate simți singură, sau cu prietenele, acolo unde există doar energie pozitivă. Ca un ritual pe care nu îl uită niciodată, aceasta arde salvie și astfel tinde să împrăștie frumusețe peste tot în jur.

“Cred în lucrurile astea, am nevoie să-mi curăț energiile.”, a spus vedeta. Atunci când vine vorba despre îngrijirea pielii, deține o anume rutină, însă nu depune un efort considerabil pentru a o urma. În materie de ținute, alege întotdeauna hainele negre, spunând că nu este o persoană care preferă tonurile vesele. Când vine vorba despre expunerea în mediul online nu vede acest lucru ca pe o afacere, de aceea toate fotografiile pe care le urcă pe rețelele sociale sunt expuneri clare ale vieții sale personale.

A recunoscut faptul că pentru o vreme, a fost nevoită să treacă prin situații foarte dificile, însă în prezent lucrurile sunt aranjate.

“Am trecut mult timp printr-o perioadă foarte grea. După asta, trebuie să-ți spui că totul trebuie să continue așa cum a fost până acum. Când am simțit că zilele grele au trecut, am zis că viața mea începe din nou. Asta s-a întâmplat recent.”, a spus vedeta.

Care este motivul pentru care Hande Erçel a devenit un adevărat fenomen pe Tik-Tok

De la imaginea pentru brandul de înghețată Magnum, la covorul roșu în cadrul Festivalului de film de la Cannes, Hande Erçel a devenit un adevărat fenomen pe rețelele sociale. O actriță iubită de fanii din lumea întreagă, cu peste 30 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram. A captivat telespectatorii cu cele mai inedite roluri în seriale TV și acum este chiar un model pentru tinerele de pretutindeni.

Citește și: Hande Erçel a îmbrăcat o salopetă verde neon și a furat toate privirile în cadrul celui mai recent eveniment monden. Despre ce este vorba

Are 29 de ani, formează un cuplu cu Hakan Sabanci și cei doi au pășit împreună pe covorul roșu, captivând astfel atenția tuturor. Nu este de mirare că internetul vuiește în ceea ce privește viața personală a vedetei din Dragostea plutește în aer. În cadrul AmfAR Gala de la Cannes, actrița a îmbrăcat o rochie marca Valentino.

În articolul

După o perioadă în care nu s-a mai expus în mediul online, Hande Erçel a revenit în atenția fanilor. Care sunt motivele care au ținut-o pe vedetă departe de luminile reflectoarelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Unde se află românul care a dat 500.000 de euro pe o maşină. Bolidul său nu este însă şi cel mai puternic
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x