Hande Erçel își lasă la vedere abdomenul de invidiat într-o ținută all-black. Vedeta a petecut zilele de vacanță în Grecia

Publicat pe 25.07.2023 la 11:47 Actualizat pe 25.07.2023 la 12:29

Hande Erçel surprinde cu noi fotografii din Grecia. Vedeta și-a uimit fanii cu abdomenul de invidiat într-o ținută all-black.

Hande Erçel poartă un acou alb și părul desprins

Hande Erçel își lasă la vedere abdomenul de invidiat într-o ținută all-black

Happy Channel

Hande Erçel, faimosa vedetă din Turcia, este recunoscută pentru stilul său inconfundabil în ceea ce privește ținutele. La 29 de ani demonstrează că este o actriță desăvârșită, dar și un model de succes. Are o soră care este populară în mediul online.

Hande Erçel își lasă la vedere abdomenul de invidiat într-o ținută all-black

Are peste 30 de milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea o aduce din nou în vacanță din Grecia pe care a perecut-o în acest sezon. Ca de fiecare dată, protagonista din Dragostea plutește în aer impresionează cu un abdomen de invidiat într-o ținută all-black.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A îmbrăcat un top negru cu decolteu, dar și pantaloni scurți de aceeași culoare. Accesoriul care i-a căzut pe abdomen a făcut și mai vizibil trupul de invidiat al vedetei. Nu este pentru prima oară când reușește să îi lase pe fani fără grai cu astfel de ipostaze. Prietenii virtuali i-au lăsat astfel peste 9 mii de comentarii și mai mult de un milion de aprecieri.

Citește și: Hande Erçel a îmbrăcat o rochie cu crăpătură largă pe picior. Detaliile ținutei au reușit să-i pună în evidență corpul de invidiat

Accesoriile nu au lipsit nici de această dată, fiind de nelipsit din garderoba sa. Cu toate că a mai jucat în serial de succes, a fost Dragostea plutește în aer proiectul care a reușit să îi aducă faimă internațională. Rolul Eda Yildiz a fost adorat de fanii din lumea întreagă. Atât pe micil ecrane cât și în viața reală a demonstrat că este pasionată de modă.

Fanele care doresc un look asemănător pot oricând să intre pe pagina sa de Instagram pentru a se inspira în funcție de dorințe. De cele mai multe ori, pentru vacanța din acest an, am observat tonuri de alb sau maro în ținutele sale. Costumele de baie au fost din cele mai colorate, portocali sau maro.

Hande Erçel s-ar fi căsătorit cu Hakan Sabancı. Ce spun publicații din Turcia

S-a bucurat de o vacanță în Grecia alături de partenerul său și acum tabloidele din țara sa natală susțin că între cei doi ar exista un legământ puternic, căsătoria. Cu toate că nu au publicat fotografii din cuplu în mediul online, au lăsat să se vadă că sunt amândoi în Grecia.

Într-o fotografie publicată de Hande Erçel pe contul personal de Instagram, se observă un mic semn care denotă faptul că s-ar fi căsătorit cu partenerul său. Până în prezent niciunul nu a oferit o declarație oficială, însă rămâne de văzută dacă fotografia a fost realizată din întâmplare astfel sau îndrăgostiții au trecut la un alt nivel al relației lor.

Se pare că Hakan Sabancı ar fi părăsit insulele înainte actriței, asta pentru a fi alături de mama sa în cadrul unui concert. Zvonurile spun că mama acestuia ar fi fost geloasă pe legătura dintre îndrăgostiți. De asemenea, Hande Erçel ar fi fost alături de partenerul său în cadrul unui alt concert Coldplay, la care mama bărbatului și-ar fi dori de asemenea să participe. Aceste zvonuri nu au fost confirmate sau infirmate.

În articolul

Hande Erçel își lasă la vedere abdomenul de invidiat într-o ținută all-black. Vedeta a petecut zilele de vacanță în Grecia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x