Hande Erçel petrece momente de poveste pe barcă. Ținuta prezentată de vedetă i-a lăsat pe fani cu semne de întrebare

Publicat pe 02.08.2023 la 16:13 Actualizat pe 02.08.2023 la 17:01

Hande Erçel și-a câștigat reputația în cele mai îndrăgite seriale din Turcia. Acum se bucură de momente simple alături de cei dragi și își uimește fanii cu ipostaze inedite.

Hande Erçel poartă un maiou albastru și o bluză albă și are părul coafat ondulat

Hande Erçel petrece momente de poveste pe barcă

Happy Channel

Hande Erçel din Dragostea plutește în aer își continuă relația de iubire cu Hakan Sabanci, în ciuda curiozităților fanilor din mediul online care consideră că aceasta va avea un final la un moment dat.

Hande Erçel petrece momente de poveste pe barcă

Vedeta din Dragostea plutește în aer este întotdeauna menționată în ceea ce-i privește viața amoroasă, dar și profesională. După ce a reușit să iasă în evidență cu rolul din Dragostea plutește în aer, acum este în atenția publicului cu relația de iubire. Are peste 30 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai recente dintre acestea o arată pe o barcă, bucurându-se de momente simple. A îmbrăcat o ținută all-black ce îi lasă la vedere abdomenul de Invidia. Ochelarii de soare nu lipsesc din garderobe sa, dar nici accesoriul pe care îl are în jurul abdomenului. Vedeta a apărut alături de partenerul său pentru prima oară în luna martie. De atunci au petrecut multe momente romantice în vacanțe.

Citește și: Hande Erçel își lasă la vedere abdomenul de invidiat într-o ținută all-black. Vedeta a petecut zilele de vacanță în Grecia

“Totul merge bine, am venit din vacanță. Vă mulțumim mult.”, a spus actrița. La scurtă vreme după ce toată lumea a aflat despre relația lor, postările de cuplu din mediul online au început să se înmulțească. Ca totul să meargă cu adevărat într-un sens pozitiv, Hakan Sabanci și-a apărat partenera spunând că “această relație nu are sfârșit”. Hakan Sabancı și Hande Erçel și-au negat relația la începuturile sale, însă pe parcurs au decis că nu mai este niciun motiv pentru care trebuie să se ascundă.

Îndrăgostiții au participar la un concert Coldplay și s-au bucurat de momentele simple împreună. Au vizitat Paris și Grecia și actrița a ținut să lase mărturie câteva dintre momentele importante alături de partenerul său. Printre fotografiile de vacanță, a inclus și o ipostază alături de partenerul său.

Hande Erçel și-a reluat studiile universitare

A reușit să-și surprindă fanii cu rolul din Dragostea plutește în aer, însă a decis că este momentul să-și reia studiile universitare. Actrița le-a arătat mulțumiri tuturor profesorilor și colegilor care au sprijinit-o încă de la început.

Citește și: Hande Erçel și-a documentat vacanța în Grecia și a lăsat amintire mai multe momente în mediul online. Despre ce este vorba

La un an și jumătate de la finalizarea proiectului turcesc, s-a clasat pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor. În prezent a mărturisit că și-a reluat studiile, dorința principală fiind aceea de a locui în SUA.

“M-am întors la universitate. Sunt în cel de-al doilea semestru și o să fiu în curând absolventă. Cursurile merg bine, profesorii mei sunt foarte buni.”, a declarat actrița, potrivit divinity.es. Vedeta a început o nouă etapă în viața sa, chiar dacă aceasta a coincis cu aparițiile sale pe micul ecran și pe rețelele sociale, alături de companii importante. Se bucură de faptul că în prezent este imaginea mai multor tinere care își doresc o carieră în actorie.

“Sunt în cel de-al zecelea an. Este o audiență care mă urmărește încă de la început. M-am ambiționat să fiu un bun exemplu pentru tinerele care vor să fie inspirate.”, a spus vedeta într-un interviu.

În articolul

Hande Erçel petrece momente de poveste pe barcă. Ținuta prezentată de vedetă i-a lăsat pe fani cu semne de întrebare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x