Hande Erçel revine pe platourile de filmare pentru un nou proiect profesional. Se zvonea că vedeta renunță la actorie

Publicat pe 21.05.2024 la 11:05 Actualizat pe 21.05.2024 la 11:47

Hande Erçel își va petrece toată vara pe platourile de filmare. Actrița revine în atenția publicului cu un nou proiect profesional.

actriță zâmbește pe covorul roșu

Hande Erçel revine pe platourile de filmare pentru un nou proiect profesional

Profimedia Images

Hande Erçel a participat în cadrul Cannes Film Festival la invitația unui celebru brand de bijuterii. Actrița a îmbrăcat o rochie roșie și a strălucit alături de vedete cunoscute la Hollywood. Despre cariera sa profesională se cunosc următoarele lucruri.

Hande Erçel revine pe platourile de filmare pentru un nou proiect profesional

Discuțiile legate de rochia purtată de vedetă au creat isterie pe rețelele sociale. S-a aflat ulterior că protagonista din Dragostea plutește în aer urmează să revină într-o nouă producție turcească. Astfel, Hande Erçel își va petrece toată vara muncind.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De altfel, aceasta a călătorit peste tot în lume în această perioadă, alături de viitorul său soț, afaceristul Hakan Sabancı. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 1 an.

„O să lucrez în această vară. Intru într-o perioadă foarte aglomerată pe plan profesional. Oboseala o să fie drăguță. E un proiect frumos, sper să fie bun.”, a declarat vedeta, arată seriesturkish.com. Proiectul are numele de Bir Bașka Așk și actorii care joacă rolurile principale sunt Barış Arduç și Hande Erçel. Filmările vor avea loc în Çeşme.

Citește și: Hande Erçel s-a aflat pe covorul roșu la Cannes. Vedeta din Turcia a strălucit într-o rochie roșie cu decolteu

Scenaristul este Ceylan Naz Baycan care a scris de asemenea producția celebră Merve Kült, lansată pe una dintre platformele de streaming. În ceea ce o privește pe actrița din Dragostea plutește în aer, aceasta este recunoscută pentru rolul său jucat între 2020 și 2021.

Născută pe 24 noiembrie 1993 În Turcia are o soră pe nume Gamze. În mediul online are peste 30 de milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 700 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt din cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

La scurtă vreme de la întoarcerea de pe covorul roșu, Hande Erçel a fost surprinsă de către reporteri în aeroport. Aceasta s-a îndreptat către o nouă vacanță, dar nu înainte de a fi asaltată cu întrebări.

Hande Erçel a fost asaltată de către reporteri, dar salvată la scurt timp de iubitul Hakan Sabancı

Cu toate că încearcă să-și păstreze viața privată de ochii celor curioși, actrița de origine turcă nu scapă de privirile agere ale reporterilor din Turcia.

Aceștia au surprins-o în aeroport alături de partenerul său. Este constant în atenția publicului dat fiind schimbările prin care trece, atât pe plan personal cât și profesional. S-a spus multă vreme că vedeta ar avea o relație defectuoasă cu mama partenerului său.

Citește și: Faimoasa Hande Erçel, lăudată de actorul Cem Davran în vârstă de 60 de ani. “O numesc prințesa mea”

Dacă de obicei Hande Erçel era cea care îi saluta pe reporteri într-o formă extrem de jovială, de data aceasta s-a arătat deranjată de aceștia.

Ținând-o pe actriță aproape de el, acesta s-a arătat mulțumit la specificația legată de mama lui, dar și apelativul către aceasta ca “mama soacră”. Reporterii au continuat să îi urmărească pe cei doi, moment în care afaceristul s-a arătat nervos. Nu este pentru prima oară când cei doi sunt asaltați pe aeroport sau în alte locații în care au fost văzuți împreună. Se spune că se vor căsători în vara anului 2024. Până în prezent nu se cunoaște data exactă a evenimentului.

În articolul

Hande Erçel revine pe platourile de filmare pentru un nou proiect profesional. Se zvonea că vedeta renunță la actorie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 iulie 2024. Gemenii trec printr-o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Rezultate la Evaluarea Naţională 2024. Edu.ro a publicat notele
a1.ro
Moment jenant pentru o cântăreață celebră. A fost dată afară din benzinărie din cauza ținutei sale
HelloTaste.ro
Ruladă cu mascarpone și fructe. Un desert delicios și elegant
Catine
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
useit.ro
Insula europeană care a devenit „zonă fără telefoane”. De ce nu sunt permise smartphone-urile acolo
as.ro
Venită în România pentru a-şi vizita tatăl falit, aflat în azil, Irina Columbeanu a luat masa cu un celebru milionar român!
MediCOOL
Efectele mersului pe bicicletă asupra sănătății. De ce acest sport aduce mai multe beneficii
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
DeParinti
Țara în care bunicii pot fi plătiți pentru a avea grijă de nepoți. Legea a intrat în vigoare pe 1 iulie 2024
MediCOOL
Vitamine și minerale de evitat după vârsta de 50 de ani. Ce efecte adverse pot avea
HelloTaste
Limonadă cu zmeură. Rețetă de băutură răcoritoare, foarte aromată
x