Faimoasa Hande Erçel, lăudată de actorul Cem Davran în vârstă de 60 de ani. “O numesc prințesa mea”

Publicat pe 15.04.2024 la 12:36 Actualizat pe 15.04.2024 la 13:14

Hande Erçel a participat alături de Burak Deniz în cadrul unei emisiuni îndrăgite în Turcia. Cem Davran a ținut să o laude pe actrița din Dragostea plutește în aer pentru performanțele sale pe micile ecrane.

actori turci în diferite ipostaze

Faimoasa Hande Erçel, lăudată de actorul Cem Davran în vârstă de 60 de ani

Instagram

Hande Erçel și Burak Deniz au jucat rolurile principale în serialul turcesc Bambașka Biri ( Another one). Cu toate că a fost pentru a doua oară când au format un cuplu pe micile ecrane, fanii din țara natală nu s-au arătat atât de entuziasmați de povestea pe care au ținut să o transmită. Cu toate acestea, internauții i-au lăudat pentru munca lor.

Faimoasa Hande Erçel, lăudată de actorul Cem Davran în vârstă de 60 de ani

Invitați în cadrul unei emisiuni celebre din Turcia, aceștia au stat în fața actorului prezentator Cem Devran, cu care de altfel au și împărțit platourile de filmare la un moment dat. Acesta a avut rolul Turan în seria Bambașka Biri, arată seriesturkish.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De-a lungul întregii emisiuni, Cem Devran a ținut să aducă laude la adresa îndrăgitei Hande Erçel, cea care recentă a fost judecată pe rețelele sociale pentru alegerile sale. Acesta a subliniat importanța tinerilor actori în industria filmului din Turcia.

“Tinerii sunt foarte valoroși pentru mine, mai ales tinerii actori. Una care se încadrează în această categorie eu o numesc prințesa mea în fiecare zi, în viața mea de zi cu zi. Pentru mine este cu adevărat o prințesă, este prințesa multor oameni.”, a punctat actorul Cem Devran. Știm deja că Hande Erçel a primit nenumărate critici atunci când Bambașka Biri a apărut pe micile ecrane.

Citește și: Faimoasa Hande Erçel vizitează India pentru prima oară. Cum a fost primită de fani

Cu toate acestea, cuvintele spuse de un actor experimentat ca Cem Devran au reușit să atragă fără doar și poate atenția. Acesta a mai subliniat următoarele:

„Este o actriță extrem de talentată. Are o inimă mare, chiar are. Am jucat roluri speciale unul cu celălalt. Eu sunt procurorul șef, ea este o tânără la început de drum, deci am jucat rolul superiorului ei. Dar și altfel de scene s-au derulat între noi. În ciuda acestei experiențe, am fost foarte entuziasmat să joc fiecare scenă alături de ea. Spun asta cu sinceritate pentru că nu e ușor să o privești în ochi. Jobul tău devine și mai greu atunci când vezi sentimente intense în ochii ei. Nu lăsați răutatea să o atingă, ea e prințesa mea.”, a menționat prezentatorul.

Cine este Cem Devran și care este istoricul său

Născut pe 3 martie 1964 în Istanbul, este fiul actorului de teatru Mehmet Davran. Este cunoscut pentru multe roluri de-a lungul timpului, însă a prezentat și emisiuni îndrăgite. Printre seriile în care a jucat se numără Ruhsar, Kahpe Bizans și alte roluri dramatice.

Citește și: Hande Erçel și Hakan Sabancı se află într-o vacanță în Japonia. Cum arată ținutele alese de vedetă pentru acest sejur

Este căsătorit cu Hilal Davran din 1990 și împreună au doi băieți, Hurcan Davran și Ali Davran. Are cont de socializare pe pagina de instagram, acolo unde are peste 190 de mii de prieteni virtuali. A publicat până în prezent peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente vin din cadrul emisiunii în care prezintă. Este lăudat de fanii din toată lumea, iar comentariile pozitive nu încetează să apară.

În prezent, Hande Erçel în vârstă de 30 de ani formează un cuplu cu omul de afaceri Hakan Sabanci în vârstă de 33 de ani. Cei doi continuă să se bucure de relația lor.

În articolul

Faimoasa Hande Erçel, lăudată de actorul Cem Davran în vârstă de 60 de ani. “O numesc prințesa mea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x