Hande Erçel și Barış Arduç sunt așteptați împreună în același proiect. Fanii din toată lumea vor să-i vadă pe micile ecrane

Publicat pe 10.06.2024 la 14:51 Actualizat pe 10.06.2024 la 15:27

Hande Erçel și Barış Arduç ajung să facă echipă în cel mai recent proiect profesional. Actorii sunt așteptați pe micile ecrane de fanii din toată lumea.

actori in diferite ipostaze

Hande Erçel și Barış Arduç sunt așteptați împreună în același proiect

Instagram

Barış Arduç și Hande Erçel vor începe filmările pentru producția Bir Başka Aşk în această vară. Totul se va desfășura în Turcia, mai precis în Çeşme. Dacă o lungă perioadă de timp s-a spus că actrița nu se mai implică în astfel de activități profesionale pentru ca relația sa amoroasă să poată funcționa în continuare, iată că nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării.

Hande Erçel și Barış Arduç sunt așteptați împreună în același proiect

Ultimele pregătiri sunt făcute pentru filmările ce urmează să înceapă. Totul se va întâmpla pe parcursul verii, astfel că faimoșii nu vor avea perioade de odihnă. Comentariile ce au apărut recent în mediul online reflectă entuziasmul fanilor de a-i vedea pe cei doi actori împreună pe micile ecrane. Pe lângă cei din Turcia, internauții din toată lumea și-au exprimat entuziasmul în particular.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Paginile de socializare ale celor doi au fost luate cu asalt. Povestea este spusă prin prisma personajelor Ege și Aslı, iar producția va apărea pe una dintre platformele de streaming. Scenariul a fost scris de Ceylan Naz, și se vrea a fi o comedie romantică. Dacă pe faimoasa Hande Erçel o cunoaștem din proiectul Dragostea plutește în aer, dar și din serialele în care a jucat alături de Burak Deniz, pe Barış Arduç putem să îl urmărim în serialul Kiralık Aşk.

Citește și: Hande Erçel și Hakan Sabancı au participat împreună în cadrul Elle Style Awards 2024. Cum a apărut actrița pe scenă

După o lungă perioadă de absență, acesta revine pe platourile de filmare cu un proiect așteptat de toată lumea. De-a lungul timpului, s-a dovedit că fiecare comedie romantică i-a adus succesul îndrăgitei Hande Erçel. Recent, Hande Erçel și partenerul său au participat împreună în cadrul mai multor evenimente importante. Printre acestea se numără și Elle Style Awards, acolo unde actrița a câștigat un premiu important. Este una dintre cele mai cunoscute vedete din Turcia în prezent cu peste 30 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram.

Hande Erçel și Hakan Sabancı au creat zvonuri în mediul online încă o dată

Nu mai este nevoie să spunem că cei doi îndrăgostiți formează la momentul actual una dintre cele mai apreciate perechi din Turcia. Trăiesc o poveste de iubire care de-a lungul timpului a creat turbulențe și a fost asociată cu o simplă aventură.

Iată că în cele din urmă sentimentele au învins și protagoniștii au demonstrat că ceea ce trăiesc este fără doar și poate o istorie reală. Chiar dacă la începutul relației cei doi au evitat să fie văzuți împreună, în cele din urmă au decis că nu mai este nevoie să se ascundă.

Au pășit împreună pe cele mai multe dintre covoarele roșii și Hakan Sabancı a demonstrat că nu dorește să-și lase partenera singură niciun moment. S-au aflat împreună în cadrul Elle Style Awards, acolo unde actrița din Dragostea plutește în aer a avut nevoie de ajutor cu rochia pe care a purtat-o în cadrul evenimentului.

Pe lângă ceea ce s-a întâmplat în realitate, vedeta a primit reacții negative în urma ținutei alese. A fost Aygün Aydın cea care a mărturisit că Hande Erçel a copiat-o.

În articolul

Hande Erçel și Barış Arduç sunt așteptați împreună în același proiect. Fanii din toată lumea vor să-i vadă pe micile ecrane

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 iunie 2024. Taurii au nevoie de liniște. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Am urcat?" Reacţia a doi bunici când zboară prima dată cu avionul. Bătrânica şi-a făcut cruce şi nu şi-a putut dezlipi privirea de pe geam
a1.ro
Exclusiv | Marius Moise, regretul lui după apariția la Insula Iubirii: "Am gresit". Ce spune despre o posibilă împăcare cu Bianca
HelloTaste.ro
5 rețete de broccoli pe care le va iubi toată familia
Catine
Cum se folosește corect crema de protecție solară. Ce trebuie să știi înainte să o aplici
useit.ro
Ce salarii au directorii celor mai mari companii tech. „Cei 7 Magnifici” dau sume anuale fantastice
as.ro
Ce a ajuns să facă Irinel Columbeanu pentru a trăi de pe o zi pe alta. A pierdut 150 de milioane de euro
MediCOOL
Cât de mult îți afectează sănătatea un mediu de lucru toxic. Cum te poate îmbolnăvi un job nepotrivit
Spynews
Cartofi franțuzești în varianta românească. Rețetă perfectă de cină rapidă și gustoasă
DeParinti
Reguli de siguranță la piscină
MediCOOL
Cum te pot ajuta suplimentele de colagen. Ce beneficii pot aduce pentru sănătate
HelloTaste
Top 10 cele mai sănătoase tipuri de pește și fructe de mare
x