Hande Erçel a îmbrăcat un pulover oversized și s-a lăsat fotografiată în propria casă. Cizmele lungi până la genunchi au fost piesa de rezistență

Publicat pe 21.05.2023 la 23:00 Actualizat pe 21.05.2023 la 18:51

Hande Erçel a îmbrăcat un pulover oversized și s-a lăsat fotografiată în propria casă. Cizmele lungi până la genunchi au fost piesa de rezistență.

Hande Ercel poartă părul desprins și ondulat

Hande Ercel a îmbrăcat un pulover oversized și s-a lăsat fotografiată în propria casă

Instagram

Numele îndrăgitei Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a devenit tot mai prezent în lumea mediatică de când vedeta s-a despărțit de Kerem Bürsin. Viața amoroasă a vedetelor din Turcia și nu numai este întotdeauna subiect de discuție pe diferitele siteuri de socializare. După o perioadă de absență, actrița a revenit pe pagina sa într-o nouă ipostază care i-a încântat pe fani.

Hande Erçel a îmbrăcat un pulover oversized și s-a lăsat fotografiată în propria casă

A reușit să atragă atenția de-a lungul timpului, atât prin rolurile pe care le-a prezentat pe micile ecrane cât și datorită relațiilor amoroase pe care le-a avut. După ce s-a zvonit că ar forma un cuplu cu diverși actori, a venit rândul omului de afaceri Hakan Sabancı să fie alăturat faimoasei Hande Erçel. Cu peste 29 de milioane de fani pe contul personal de Instagram, protagonista din “Dragostea plutește în aer” a reușit să atragă atenția cu cea mai nouă postare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta îmbrăcat un pulover colorat oversized și o pereche de cizme lungi care i-au lăsat la vedere picioarele perfecte. Coafura a fost aleasă fără prea multe eforturi, asta pentru că Hande Erçel a optat pentru un coc simplu.

Citește și: Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a postat o fotografie emoționantă alături de mama sa. “Mi-e foarte dor de tine”

“A fost mult”, a scris vedeta în dreptul postării și a primit peste 17 mii de comentarii din partea fanilor de pretutindeni. “Cum poți fi atât de frumoasă?”, “Sunt curioasă, cine stă în spatele acestor legendare fotografii?”, „Strălucești ca soarele”, au scris internauții. Hande Erçel poartă în celebra fotografie ținută realizată în colaborare cu un brand renumit din Turcia. Hainele pe care le poartă vedeta nu sunt singurul motiv pentru care există semne de întrebare în ceea ce o privește. Imaginea sa de-a lungul timpului s-a schimbat considerabil, iar operațiile estetice sunt tot mai des aduse în discuție.

Hande Erçel și Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” sunt tot mai aproape de o reconciliere

Protagoniștii din “Dragostea plutește în aer” au format un cuplu pe tot parcursul filmărilor serialului turcesc. Cu toate acestea, iubirea lor nu a trecut testul timpului și cei doi s-au despărțit. În prezent, se vorbește tot mai des despre o regăsire a celor doi. Se pare că la petrecerea pe care sora vedetei a organizat-o cu ocazia zilei sale de naștere a luat parte și Kerem Bürsin. Deși încă nu se cunoaște adevărul, speculațiile legate de viața amoroasă a celor doi sunt tot mai prezente în mediul online.

Citește și: Hande Erçel a sărbătorit ziua de naștere a micuței Mavi. Mai multe fotografii au fost postate în mediul de către Gamze Erçel

“Sunt foarte supărată din cauza știrilor care apar în numele meu, cum că m-aș întâlni cu cineva nou. Câteodată sunt împărtășite vești despre viețile oamenilor fără a lua în considerare situațiile ca atare, și asta este ceva ce mă întristează cumplit.”, a declarat actrița.

În ceea ce privește planurile sale profesionale, după o perioadă petrecută departe de platourile de filmare, numele faimoasei Hande Erçel este alăturată unui nou proiect. Este posibil ca vedeta să fie urmărită într-un rol cu totul nou față de ceea ce a interpretat până în prezent. Printre actorii celebri cu care a împărțit creditele s-a numărat și Burak Deniz.

În articolul

Hande Erçel a îmbrăcat un pulover oversized și s-a lăsat fotografiată în propria casă. Cizmele lungi până la genunchi au fost piesa de rezistență

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x