Hande Erçel și Burak Deniz s-au reîntâlnit după 6 ani într-un proiect profesional. Schimbările care au avut loc

Publicat pe 30.01.2024 la 19:00 Actualizat pe 30.01.2024 la 10:50

Burak Deniz s-a reîntâlnit cu Hande Erçel după 6 ani într-un nou proiect profesional. Ce a declarat actorul.

Hande Ercel poartă o cămașă albastră și Burak Deniz o jachetă neagră

Hande Erçel și Burak Deniz lucrează într-un nou proiect profesional

Happy Channel/Profimedia Images

Hande Ercel și Burak Deniz joacă încă o dată împreună, după ce o perioadă s-au dedicat unor cu totul alte proiecte profesionale. Actorul a oferit declarații în acest sens și a punctat care a fost întregul process.

Hande Ercel și Burak Deniz s-au reîntâlnit după 6 ani într-un proiect profesional

Formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri pe plan profesional, iar aparițiile lor pe micile ecrane au reușit fără doar și poate să-i încânte pe fani. După 6 ani de absență ca și proiect comun, au revenit în Bambaşka Biri (Another Love).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Burak Deniz este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți actori și a ținut să-i ia apărarea colegei sale de platou în urma situației care s-a creat pe rețelele sociale. Aceasta a fost judecată pentru felul în care joacă și s-a spus că din această cauză serialul nu are atât de mult succes în Turcia.

Citește și: Burak Deniz i-a luat apărarea partenerei sale Hande Erçel. A fost susținut în mediul online de către prietenii virtuali

Alături de Hande Ercel, Burak Deniz susține că a avut de la început o comunicare excelentă, având în vedere istoria pe care au avut împreună din punct de vedere profesional. Acesta și-a exprimat suportul necondiționat și a menționat că a primit ajutor pe partea de actori din partea unor profesori.

“Totul merge bine. Ajungem la episodul 10, lucrăm din greu și foarte intens. Totul merge bine, totul este bine.”, a spus actorul. În ceea ce o privește pe Hande Ercel, a menționat că “am crescut. Ideea este aceeași și la fel și fețele noastre.” A avut de filmat mai multe proiecte în același timp, printre care și Șahmaran, iar pentru acest lucru a avut nevoie de un profesor de actorie.

“A fost dificil la început. Am avut un profesor. Apoi ne-am întâlnit cu regizorul și scenaristul și totul s-a așezat. Când faci asta timp de 12 ore, 6 zile la rând și revii după o perioadă, nu este nicio problemă.”, a spus actorul. A subliniat că totul merge bine pe platourile de filmare și că există perioade în care pare că nimic nu funcționează.

Burak Deniz a devenit ambasador al unui brand important de haine din Turcia

Unul dintre cele mai importante branduri din Turcia și-a prezentat colecția de toamnă – iarnă 2023 – 2024 și Burak Deniz a devenit astfel imaginea acestuia. Este vorba despre Lufian, care de-a lungul timpului a crescut ca și imagine atât în țara natală cât și în lume.

Citește și: Ce rezervă viitorul pentru Bambașka Biri? Serialul în care joacă Hande Ercel, comparat cu o altă producție de succes

Fondatorul companiei, Mehmet Emin Gümüştepe, a ținut să lase câteva cuvinte în urma acestei singerii care a avut loc recent.

“Ca brand, suntem mândri de faptul că ne aflăm ca una dintre cele mai importante companii din industrie datorită imaginii noastre inovative. Suntem în această călătorie de 28 de ani. Astăzi, avem 115 magazine în Turcia și 35 în străinătate cu mai mult de o mie de angajați. Scopul nostru este să producem noi idei, haine de bărbați. Pentru a avea același succes cu hainele de femei, avem grijă să fim implicați în proiecte cât mai numeroase. Suntem încântați de colaborarea cu Burak Deniz.”, a spus fondatorul companiei Lufian.

În articolul

Hande Erçel și Burak Deniz s-au reîntâlnit după 6 ani într-un proiect profesional. Schimbările care au avut loc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x