Burak Deniz i-a luat apărarea partenerei sale Hande Erçel. A fost susținut în mediul online de către prietenii virtuali

Publicat pe 01.03.2024 la 11:30 Actualizat pe 01.03.2024 la 11:21

Burak Deniz este încântat de direcția pe care a luat-o proiectul Bambaşka Biri – O altă persoană, fiind cel de-al doilea cel mai bine vândut serial în cadrul MIPCOM de la Cannes. De asemenea, a ținut să-i ia apărarea partenerei sale de platou.

Burak Deniz poartă o șapcă și Hande Ercel o rochie albă de mireasă

Burak Deniz i-a luat apărarea partenerei sale Hande Erçel

Happy Channel/ Instagram

Serialul Bambaşka Biri (Another Love) – O altă persoană a fost al doilea cel mai bine vândut proiect în cadrul MIPCOM de la Cannes. Burak Deniz s-a arătat extrem de încântat de interesul pe care serialul l-a primit.

Burak Deniz i-a luat apărarea partenerei sale Hande Erçel

Actorul a participat la Cannes alături de protagonista din Dragostea plutește în aer și a punctat că totul merge conform planului, iar veștile bune din afara Turciei vin pe bandă rulantă. Burak Deniz a vorbit cu speranță despre proiectul care l-a adus încă o dată în rolul de protagonist, chiar dacă începutul nu a fost unul tocmai promițător.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Se simte foarte bine acum, este un sentiment fantastic, se pare că va crește ratingul. Suntem entuziasmați, continuăm să lucrăm. Lucrăm în același fel, că aceeași seriozitate și cu același profesionalism. Se pare că scenariul se va îmbunătăți.”, a spus acesta.

Criticile adresate faimoasei Hande Erçel s-au oprit în Turcia, însă la începutul proiectului a existat o atmosferă foarte intensă. Chiar dacă vedeta a fost apreciată, fanii din țara natală nu i-au observat eforturile.

Citește și: Ce rezervă viitorul pentru Bambașka Biri? Serialul în care joacă Hande Ercel, comparat cu o altă producție de succes

“Este un proiect admirabil. Urmărești ceva și nu îți place. O să existe mereu critci. O să existe oameni răi, la fel ca și cei buni. Noi continuăm să lucrăm. Desigur că avem schimburi de idei, le schimbăm pe platourile de filmare. Eu sunt una cu partenera mea. Am mai lucrat împreună și înainte și acum suntem împreună încă o dată. Viața noastră este plăcută.

Normal că există comentarii negative care afectează. Nu vorbesc neapărat în numele lui Hande, ea nu vrea ca cineva să vorbească într-un mod negativ despre ea. Lucrurile ajung astfel și trecem peste el. Toată lumea vrea să-și continue munca și să facă totul cât mai bine posibil.”, a spus actorul. În cadrul proiectului O altă persoană, Burak Deniz joacă alături de actorul Cem Davran. Acesta a lăudat protagoniștii.

“Sunt mândru de tinerele generații. Au inimi deschise, talent și pasiune și cred că toate lucrurile astea sunt compatibile cu această profesie. Sper ca drumurile lor să fie mereu deschise.”, a scris Cem Davran.

Cele mai inedite ținute ale faimoasei Hande Erçel

Dacă este un lucru la care actrița din Dragostea plutește în aer se pricepe este moda. În acest an a optat pentru mai multe ținute marca Valentino cu motive florale. Culoarea predominantă a fost negru, iar cozile simple de cal i-au adus un look complet. Machiajul a fost unul natural, fără prea multe artificii.

Citește și: Hande Erçel și Demet Özdemir se luptă pentru primele locuri în inimile fanilor, dar adevărul este unul singur. Despre ce este vorba

A reușit să-și creeze un renume în industrie și să se facă cunoscută grație rolurilor pe care le-a interpretat de-a lungul timpului. Născută pe 24 noiembrie 1993 în Turcia, a jucat în Dragostea plutește în aer, serial difuzat și pe Happy Channel. A format pe atunci un cuplu cu colegul său de platou, însă relația lor nu a rezistat trecerii timpului.

Serialul O altă persoană este o adevărată dramă cu idei psihologice. Este un proiect cu adevărat promițător. Joacă rolurile de protagoniști două dintre starurile Turciei și reușesc să aducă în fața fanilor o idee excelentă.

În articolul

Burak Deniz i-a luat apărarea partenerei sale Hande Erçel. A fost susținut în mediul online de către prietenii virtuali

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x