Hande Erçel și Hakan Sabancı se află în vacanță la Londra. Imaginile inedite postate de vedetă dintr-o călătorie romantică

Publicat pe 05.02.2024 la 14:24 Actualizat pe 05.02.2024 la 15:29

Hande Erçel și Hakan Sabancı se află într-o nouă călătorie romantică. De data aceasta, cei doi au ales ca destinație Londra. Ce fotografii inedite a postat vedeta din Dragostea plutește în aer pe rețelele sociale.

îndrăgostiți stau unul lângă celălalt

Hande Erçel și Hakan Sabancı, într-o vacanță în Portofino - Italia. 30 iunie, 2023

Profimedia Images

De când formează un cuplu cu Hakan Sabancı, faimoasa Hande Erçel este din nou fericită. Ba mai mult, a decis să-și schimbe complet perspectiva asupra vieții și să se concentreze asupra lucrurilor cu adevărat importante. Îndrăgostiții călătoresc deseori și asta se observă din postările pe care vedeta le publică în mediul online.

Hande Erçel și Hakan Sabancı se află în vacanță la Londra

Un om de afaceri deja cunoscut în Turcia, Hakan Sabancı este fiul lui Ömer Sabancı și al lui Arzu Sabancı. În prezent, acesta se află într-o relație cu actrița Hande Erçel, protagonista din Dragostea plutește în aer. Recent, cei doi au călătorit la Budapesta și următoarea destinație a fost Londra. Imaginile inedite au fost publicate de Hande Erçel însăși.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 30 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram și nu este de mirare faptul că este apreciată în lumea întreagă. Cu toate că a jucat în cele mai inedite seriale din țara natală, în prezent se dedică întoarcerii pe băncile școlii, mai precis la facultate.

Citește și: Hande Erçel renunță la actorie. Care este adevărul și unde va putea fi văzută vedeta de acum înainte

“Îmi place foarte mult acest look”, “Cea mai frumoasă femeie din univers”, “Mi-ar plăcea să-mi întâlnesc actrița favorită pe străzile din Londra”, „Multă lume a crezut că este vorba despre un nou serial”, au fost comentariile fanilor. Până în prezent, Hande Erçel și Hakan Sabancı au vizitat Parisul, Finlanda, Danemarca, Florența, Cannes, Portofino, Islanda, New York și Bali. Cele mai noi destinații au fost Budapesta și Londra, arată patronlardunyasi.com.

Cu fiecare imagine pe care a lăsat-o mărturie pentru fanii săi, Hande Erçel a demonstrat că nu și-a pierdut pasiunea pentru modă. De la rochii scurte, la pantaloni lungi în culori neutre, aceasta dovedește că poate arăta la fel de spectaculos indiferent de situație.

“Bine ai venit în Ungaria”, “Vino în Napoli, Italia”, “Cea mai frumoasă femeie din lume”, au scris internauții.

Talentul ascuns al faimoasei Hande Erçel din Dragostea plutește în aer

Actrița de origine turcă este pasionată de arte și a demonstrat acest lucru în postările publicate în mediul online. Pe lângă actorie, vedeta se ocupă și de creearea propriilor obiecte decorative. Ca o glumă publicată pentru fanii săi, Hande Erçel a întrebat “unde am învățat să creez astfel de torturi”.

Citește și: Hande Erçel și Burak Deniz s-au reîntâlnit după 6 ani într-un proiect profesional. Schimbările care au avut loc

Nu este de mirare că este o artistă în adevăratul sens al cuvântului. În cele mai multe dintre postări, aceasta a demonstrat că pictează într-o manieră inedită. Cele mai multe dintre proiectele sale au fost lăudate de către fani.

ȘI-a atenționat fanii că are în plan să-și deschidă o galerie de artă, acolo unde toate proiectele sale să fie expuse. De asemenea, aceasta a publicat noul său carnet de studentă, fiind astfel determinată să continuie cu planul început. Printre cele mai îndrăgite dintre proiectele vedetei se numără Dragostea plutește în aer, Bambașka Biri alături de Burak Deniz și Hayat, împreună cu același actor. A primit și nenumărate critici pentru prestațiile sale, însă de fiecare dată a ținut să demonstreze că este afectată de ceea ce se scrie despre ea pe internet. A format un cuplu cu Kerem Bursin, însă relația acestora a avut o finalitate.

În articolul

Hande Erçel și Hakan Sabancı se află în vacanță la Londra. Imaginile inedite postate de vedetă dintr-o călătorie romantică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x