Hazım Körmükçü, actorul din serialul turcesc “Cennet”

Publicat pe 01.09.2020 la 13:44 Actualizat pe 01.09.2020 la 13:49

Hazım Körmükçü este un celebru actor turc de cinematografie, serial TV și teatru.

https://www.instagram.com/kormukcu.hazim/?hl=ro

Despre actor:

Hazım Körmükçü este un celebru actor turc de cinematografie, serial TV și teatru.

Hazim s-a născut pe 30 ianuarie 1965, în Instambul, Turcia. Provine dintr-o familie de actori de teatru, unchiul său fiind unul dintre cei mai mari și iubiți actori ai Turciei. Sora și fratele lui, Pelin Körmükçü și Hikmet Körmükçü, sunt și ei actori la rândul lor.

În 2003 actorul și-a unit destinul cu cântăreața de muzică populară Hilal Ozdemir, dar această căsnicie s-a încheiat, din păcate, în 2015. Din relația celor doi au rezultat două fetițe superbe pe care Hazim le răsfață de fiecare data când are ocazia. Doi ani mai târziu, actorul s-a recăsătorit cu Zeynep Tandoğan, deși diferența dintre cei doi este de 17 ani, aceștia susțin că relația merge cum nu se putea mai bine.

Pe lângă dragostea pentru tot ce ține de actorie, Hazim are o afinitate și pentru muzică, motiv pentru care a lansat un album instrumental cu numele „İç Güdü”. Acesta poate cânta la instrumente de percuție, percuție afro-latină, kaval și pian.

Hazım Körmükçü se poate lăuda cu o carieră îndelungată sub lumina reflectoarelor, actorului activează în domeniu din anul 1987 până-n prezent. A jucat în peste 30 de producții, de multe ori fiind distribuit în mai multe filme în același timp.

Producții ale actorului: “Yeter 2”, „Kara Kutu”, „Kiraz Mevsimi”, „Sicak”, „Bir Zamanlar”, „Dur Yolcu”, „Gizil Patron”, „Kehribar”, „Catidaki Kiz”, „Vaka-i Zaptiye”, „Tutku etc”.

Despre serialul “Cennet”:

Cennet și Selim s-au întâlnit prima oară înainte de ceremonia de absolvire, când bărbatul a fost la un pas de a o lovi cu mașina pe aceasta. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere. Aceștia se reîntâlnesc după absolvire, când familia Melisei merge împreună cu cea a lui Selim la un restaurant.

La restaurant, ei sunt serviți chiar de Cennet, care lucrează ca și chelneriță. Impresionată de colega Melisei, fiica sa oficială, Arzu îi oferă lui Cennet un loc de muncă la firma ei. Astfel, Cennet devine asistenta personală a lui Selim, spre disperarea Melisei, care observă pe zi ce trece apropierea dintre cei doi.

Urmărește serialul turcesc “Cennet”, de luni până vineri, de la 22:00, la Happy Channel!

Sursă: biyografi.info

Citește și: Ebru Nil Aydin, actrița care o interpretează pe Sema Soyer în serialul “Cennet” Şencan Güleryüz, actorul din serialul turcesc “Cennet” în rolul lui Cengiz Arisoy

În articolul

Hazım Körmükçü, actorul din serialul turcesc “Cennet”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp