Herson Capri, Aziz din “Orfanii unei Națiuni”, este fericitul tată a 5 copii la vârsta de 68 de ani

Publicat pe 26.10.2020 la 12:16 Actualizat pe 26.10.2020 la 12:24

Herson Capri este actorul principal negativ din serialul "Orfanii unei Națiuni", producție difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 22:00.

TV Happy

Herson Capri s-a născut la 8 noiembrie 1952 în Curitiba, Parana, Brazilia sub numele de Herson Capri Freire. Este actor și regizor, cunoscut pentru “Marighella” (2019), “Rock Story” (2016) și “Desejos de Mulher” (2002).

A post shared by Herson Capri (@hersoncapri) on

Pe lângă cariera de succes a lui Herson , aceasta mai îndeplinește un rol cu mândrie și devotament, rolul de tată. Capri a împlinit de curând înaintea și respectabilă vârstă de 68 de ani. Actorul are 5 superbi copii, cu care se mândrește de fiecare dată când are ocazia: Sofia, Luiza, Lucas, Laura și Pedro.

A post shared by Herson Capri (@hersoncapri) on

Într-un interviu pentru OMS, Herson Capri a declarat cum este viața de tată la o vârstă destul de nonconvențională pentru majoritate.

Fiecare părinte este diferit, pentru că fiecare copil este diferit, la fel cum fiecare copil al meu este diferit de celălalt. Sofia este cea mai mică, iar venirea ei pe lume a fost ceva neașteptat și nou. Are 4 ani și 6 luni și când a apărut în viețile noastre, toată casa a primit-o în cel mai afectuos mod posibil. Sunt un tată care oferă foarte multă afecțiune, aș spune că-i răsfăț mult prea mult. Al cincilea meu o copil a fost o mare bucurie!

Și cum vorba aia, așchia nu sare departe de trunchi, doi dintre copii lui Herson și-au început cariera în domeniul actoriei. Lucas, în vârstă de 22 de ani, și-a făcut debutul în lumina reflectoarelor chiar prin intermediul serialului Orfanii unei Națiuni. Pe când Luiza, joacă de la o vârstă fragedă. Aceasta și-a terminat studiile de curând și studiile în teatru, cinematografie și televiuziune.

A post shared by Herson Capri (@hersoncapri) on

Capri și-a exprimat părerea despre cariera celor doi, prin următoarele cuvinte:

Lucas a obținut lucruri la o vârstă la care eu doar visam să o fac. Ei sunt cei doi copii actori, care mă fac foarte mândru. Când îi văd într-o slujbă, oricât de mică, văd că le merge bine.

Actorul este un tată fericit și împlinit. Felul în care copiii lui încep să-și croiască ușor-ușor un drum, îi oferă lui Capri pofta de viață și puterea necesară prin care continuă să facă ceea ce-i place, să joace.

Citește și: Așa mamă, așa fiu. Gabriela Spanic are de ce să fie mândră de Gabriel Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui

În articolul

Herson Capri, Aziz din “Orfanii unei Națiuni”, este fericitul tată a 5 copii la vârsta de 68 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 02:11
Tânărul actor Emre Bey, Arda din „Ține-mă de mână”, face parte din distribuția unui nou serial turcesc
Happy People • ieri la 01:33
Frumoasa Özge Yağız, „Reyhan din Jurământul”, este protagonista unui nou serial turcesc
Happy People • pe 27.11 la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune