Hollywood Turkish Film and Drama Days a avut loc în Los Angeles. Cei mai importanți actori din Turcia au pășit pe covorul roșu

Publicat pe 10.11.2023 la 11:40 Actualizat pe 10.11.2023 la 12:23

În perioada 4 și 5 noiembrie a avut loc Hollywood Turkish Film and Drama Days, eveniment ce s-a desfășurat în Los Angeles. A fost prezentat filmul Atatürk, dar și alte producții recente.

Meryem Uzerli poartă o rochie fără mâneci

Hollywood Turkish Film and Drama Days a avut loc în Los Angeles

Profimedia Images

Două zile de extravaganță și faimă internațională i-a așteptat pe actorii turci în cadrul Hollywood Turkish Film and Drama Days ce a avut loc în Los Angeles între 4 și 5 noiembrie 2023. Jurnalistul Barbagos Tapan a fost cel care a prezentat întreg evenimentul.

Hollywood Turkish Film and Drama Days a avut loc în Los Angeles

Au fost prezenți actori precum Meryem Uzerli, Engin Altan Duzyatan, Aras Bulut Iynemli, Ebru Sahin, printre alții și fiecare și-a spus cuvântul în fața microfonului. Lucrurile au început să se precipite în același timp din cauza unui eveniment important în acest sens, SAG-AFTRA.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fără îndoială evenimentului care i-a adus laolaltă pe actorii turci în Los Angeles a primit o notă distinctă prin faptul că prezența Cindy Cowan, câștigătoare a unui premiu Emmy și nominalizată la Oscar, a fost aplaudată intens. A avut loc premiera producției Sahsiyet, fiind prezentat într-o manieră inedită.

Citește și: Filmul Atatürk cu Aras Bulut Iynemli în rol principal a depășit recordul de box office în primele trei zile de la difuzare. Care este viitorul producției turcești

“Această dramă a creat o stare generală de agitație cu postea sa și cu performanța actorilor pe micile ecrane. Este un film de văzut pentru cei care își doresc o producție de calitate.”, s-a arătat într-un comunicat, arată trtworld.com. La 100 de ani de la înființarea Republicii Turcia, a avut loc și evenimentul Hollywood Turkish Film and Drama Days la Los Angeles.

Evenimentul a fost deschis cu filmul Atatürk, o producție ce reflectă viața și moștenirea pe care a lăsat- marele conducător al Turciei în urmă. Fondatorul unei țări moderne, acesta este iubit de toți locuitorii. Astfel că o asemenea idee pe marile ecrane a fost cu atât mai așteptată. În cea de-a doua zi a evenimentului au fost redate cele mai distinse producții, dar au avut loc și discuții cu mințile creative din spatele acestora. S-a văzut astfel primul episod din cel de-al doilea sezon al seriei “Personality”. Printre actorii care au mai pășit pe covorul roșu s-au numărat și ltan Düzyatan, Meryem Uzerli, Kerem Bursin, Aslıhan Güner, Mert Kılıç.

“Dorim să aduce producțiile din Turcia în inima de la Hollywood, să invităm audiența din Los Angeles să descopere această expresie artistică, să împărtășim magia televiziunii. Vrem să încurajăm schimburile culturale în timp ce le sărbătorim.”, a spus Elif Zorlu Tapan.

Pentru prima oară în istorie, serialul Şahsiyet (Persona) cu Cansu Dere a avut premiera în Los Angeles

Cu toate că a avut premiera în țara natală în 2018, a fost pentru prima oară când primul episod din cel de-al doilea sezon s-a văzut în Los Angeles. Serialul Şahsiyet (Persona) cu Cansu Dere este mult așteptat.

Citește și: Aras Bulut İynemli, într-o poză rară alături de întreaga familie. Yeşim İynemli a postat amintirea în mediul online

Îndrăgitul actor Haluk Bilginer a jucat rolul Agah Beyoğlu în cel de-al 12-lea episod al seriei și a câștigat astfel premiul pentru cel mai bun actor în cadrul Emmy Awards. În același fel, cel de-al doilea sezon regizat de Onur Saylak și scris de Hakan Günday a primit aprecieri la scenă deschisă în cadrul premierei.

Atatürk a fost cea mai așteptată producție a evenimentului, fiind un film despre viața marelui conducător turc într-o anumită perioadă a vieții sale. A format Republica Turcia și în prezent este îndrăgit de toți locuitorii.

În articolul

Hollywood Turkish Film and Drama Days a avut loc în Los Angeles. Cei mai importanți actori din Turcia au pășit pe covorul roșu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Îi lua banii, îi opreşte apa şi gazele, apoi o dădea afară din casă. Umilința la care era supusă o mamă din Gorj de către propriul soț
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x