Humberto Zurita se arată mai îndrăgostit ca oricând de Stephanie Salas. Ce fotografie a publicat în mediul online

Publicat pe 10.03.2024 la 13:30 Actualizat pe 08.03.2024 la 17:35

Romanța dintre văduvul actriței Christian Bach și nepoata Silviei Pinal continuă la cote maxime. Faimoșii au făcut publică relația lor acum mai bine de 1 an.

actor poartă o cămașă

Humberto Zurita se arată mai îndrăgostit ca oricând de Stephanie Salas

Profimedia Images

La mai puțin de 1 an de la confirmarea relației lor, Stephanie Salas și Humberto Zurita nu au lăsat niciun moment și au demonstrat că se iubesc mai mult ca oricând. Actorul s-a arătat mai îndrăgostit ca oricând într-o nouă fotografie.

Humberto Zurita se arată mai îndrăgostit ca oricând de Stephanie Salas

Văduvul actriței Christian Bach a împărtășit pe contul personal de instagram o imagine dintre vacanțele recente pe care le-a petrecut cu nepoata Silviei Pinal. Actorul în vârstă de 69 de ani este mai fericit ca niciodată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cine ne oferă un dans, o iubire adevărată?”, a scris actorul în data de 18 decembrie în cadrul descrierii. Cei doi se află într-o vacanță în Europa. Humberto Zurita nu mai ascunde ce se întâmplă în relația alături de Stephanie Salas. Chiar dacă actorii au fost discreți de-a lungul timpului în ceea ce privește detaliile relației lor, în ultimele zile a oferit piste dat faptul că anul acesta va petrece sărbătorile cu partenera sa.

Citește și: Humberto Zurita se arată mai îndrăgostit ca oricând de Stephanie Salas. Ce fotografie a publicat în mediul online

În timp ce Stephanie Salas se află la New York cu fiicele sale Michelle și Camila Valero, Humberto Zurita a demonstrat că petrece momentele alături de cei doi copii în Mexic. Actorul a făcut publică relația cu Stephanie Salas în octombrie 2022. Cu toate acestea, a fost în luna decembrie a aceluiași an când cei doi au apărut împreună pe rețelele sociale.

“A fost o dată...o poveste de iubire”, a menționat fiica Silviei Pinal alături de un emoji în formă de inimioară plină cu foc, în timp ce într-o altă postare a scris: „Nu e istoria cea mai frumoasă, nici perfectă, dar este a noastră.” În ciuda faptului că actorul de 69 de ani s-a arătat îndrăgostit, a menționat că nu se va mai căsători niciodată. Pe contul personal de instagram are peste 500 de mii de prieteni virtuali și mai mult de 500 de fotografii și filmulețe publicate.

Partenera lui Humberto Zurita din prezent a fost prietenă cu regretata soție, Christian Bach

Actorul a ținut să vorbească deschis despre cea care i-a fost soție până la finalul vieții. A menționat faptul că actuala parteneră i-a fost prietenă lui Christian Bach.

“Oamenii știu că a avut cancer, dar specificul călătoriei sale și tot ceea ce a trăit rămâne cu ea. Asta a fost dorința ei. Îi datorăm asta, nu pentru că vrem să ținem secret. Este un semn de respect pentru soția mea.”, a punctat actorul. În 2022, acesta a intrat într-o nouă călătorie romantică cu Stephanie Salas, mama fiicei lui Luis Miguel, Michelle Salas. Actorul a punctat faptul că se află într-o călătorie frumoasă în viața sa.

Citește și: Luis Miguel a format un cuplu cu Stephanie Salas, actuala parteneră a lui Humberto Zurita. Ce spune cel din urmă despre întreaga situație

“Christian era o foarte bună prietenă a lui Stephanie, foarte foarte bună prietenă. Stephanie a lucrat cu noi timp de mai mulți ani. O știu de când era foarte tânără, și niciodată n-am văzut-o ca pe o potențială parteneră.”, a spus acesta. Humberto Zurita s-a născut pe 2 septembrie 1954 în Mexic și a fost căsătorit cu Christian Bach din 1986 până în 2019 la decesul acesteia. Are doi băieți, Sebastian și Emiliano Zurita.

În articolul

Humberto Zurita se arată mai îndrăgostit ca oricând de Stephanie Salas. Ce fotografie a publicat în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x