Imagine rară cu mama Cristinei Ciobănașu. Fotografia care i-a emoționat pe fanii vedetei

Publicat pe 17.11.2020 la 13:04 Actualizat pe 20.01.2021 la 11:55

Pe Cristina Ciobănașu o știm din serialul Sacrificiul și Fructul oprit de la Antena 1, dar și din multe alte producții la care a participat, fiind o actriță excelentă. Artista trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Vlad Gherman, actor alături de care a jucat de multe ori.

Imagine rară cu mama Cristinei Ciobănașu. Fotografia care i-a emoționat pe fanii vedetei

Imagine rară cu mama Cristinei Ciobănașu. Fotografia care i-a emoționat pe fanii vedetei

Deși este discretă atunci când vine vorba de familie, Cristina a mai adus, de câteva ori, în discuție relația dintre ea și părinții ei punând accent pe faptul că trăiește clipe minunate atunci când sunt împreună.

Aceasta a postat de curând o fotografie alături de cea care i-a dat viață. Se pare că dorul de mama sa este din ce în ce mai mare, Cristina nemaivăzând-o pe aceasta de un an și patru luni: "A trecut 1 an si 4 luni de când nu te-am strâns în brațe... sper să ne revedem curând", a scris actrița pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cristina Ciobănașu s-a născut în comuna Vorona din județul Botoșani. Primii ani din viață și i-a petrecut în satul natal, Vorona Mare alături de fratele său mai mic, Tudor și bunica din partea tatălui, alături de care locuia într-o casă cu o singură cameră, fără baie sau bucătărie.

Cea din urmă a introdus-o în lumea artistică, învățând-o, încă de la o vârstă fragedă, secretele mai multor instrumente muzicale (vioară, nai, fluier, caval și ocarină), potrivit Wikipedia.

Tot de la bunica sa a învățat și tainele muzicii populare. A participat la diferite festivaluri și a făcut parte din ansamblul de muzică populară al comunei natale.

Cunoscută și sub pseudonimul de Criss, este de asemenea membră fondatoare a formației dance pop-rock Lala Band și a trupei ONE.

Cristina Ciobănașu, vedeta postului Happy Channel

Criss a devenit, alături de Carmen Tănase și Anca Țurcașiu, ambasadoare a Happy Channel. Pentru promovarea noului post de televiziune, Criss a lansat melodia „Tot ce vreau”.

Tot din 8 martie, Criss a început, alături de logodnicul său, Vlad Gherman și fostul lor coleg de trupă, Raphael Tudor, să modereze emisiunea „Happy Day”.

În februarie 2017, Happy Channel a anunțat că a început producția pentru un nou serial, ce o ora ca protagonistă pe Criss . "Când mama nu-i acasă" a avut premiera pe 13 martie 2017 și s-a terminat pe 26 iulie 2017. În septembrie 2017, tot pe Happy Channel, a început "O grămadă de caramele", în care Ciobănașu reia rolul Mirunei Șerban din „Când mama nu-i acasă”.

Viață de studentă și logodnică

În decembrie 2019 Criss a anunțat că în perioada imediat următoare urmează să se axeze pe terminarea studiilor la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA și nu va mai apărea prea des în cel de-al doilea sezon din Sacrificiul ,,Alegerea".

Cristina are o relație de mulți ani cu Vlad Gherman. Cei doi actori s-au întâlnit în primăvara anului 2012.

Începând din 2014 cei doi sunt logodiți, dar au anunțat că nu intenționează să facă nunta prea devreme. În anul 2020 cei doi fac 8 ani de relație și mărturisesc că se cunosc de 10 ani .

În articolul

Imagine rară cu mama Cristinei Ciobănașu. Fotografia care i-a emoționat pe fanii vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x