Imaginea emoționantă a actriței Gozde Kansu alături de mama sa. Cum s-a fotografiat cu cea care i-a dat viață

Publicat pe 30.09.2024 la 10:03 Actualizat pe 30.09.2024 la 11:12

Frumoasa actriță Gözde Kansu, din serialul Golden Boy, a fost surprinsă de paparazzi alături de mama ei pe străzile orașului Nişantaşı.

Gozde Kansu

Happy Channel

Actrița s-a arătat foarte încântată cu ocazia debutului sezonului 3 al serialului cu milioane de fani în întreaga lume, Golden Boy – Dragoste rebelă.

“Surprizele vor continua, în fiecare zi sunt nerăbdătoare să primesc scriptul pentru următorul episode pe care urmează să îl filmez”, a mărturisit Kansu.

Imaginea emoționată în care actrița Gözde Kansu apare alături de mama ei

Frumoasa actriță a moștenit cele mai frumoase trăsături de la mama ei, care locuiește în Çeşme. Kansu a povestit adesea că mama ei a susținut-o mereu în deciziile ei de carieră și asta a ajutat-o foarte mult, să știe că are pe cine să se sprijine.

Citește și: Cum arată Gözde Kansu din ”Golden Boy” în costum de baie. Actrița are un fizic de invidiat la 43 de ani

Mama ei a mărturisit că mereu urmărește fiecare episod din serial cu mare drag, fiind foarte mândră de fiica ei.

Vezi imaginea cu Kansu și mama ei aici!

Kansu joacă în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă încă de la început și pentru ea este o experiență extrem de importantă din viața ei de actriță pentru că s-a făcut remarcată.

“Sunt foarte încântată, e minunat. Surprizele vor continua. Abia aștept următoarele episoade. Mereu ne distrăm din plin la filmări”, spune Kansu, care e mereu încâtată de atmosfera de pe platourile de filmare.

Gözde Kansu face parte din distribuția serialului “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Absolventă de teatru, a reușit fără doar și poate să-și găsească un loc în industria filmului. Află detalii despre ea și ceva mai mult în articolul ce urmează.

Citește și: Totul despre Gözde Kansu, actrița din „Golden Boy – Dragoste rebelă”. Detalii din viața vedetei

Născută pe 23 august 1980 în Izmir, Turcia este o actriță cunoscută pentru Alone ( 2008), Icerde ( 2016) și Gecenin Kralicesi ( 2016). În 2022 a început să împartă platourile de filmare cu nume celebre în producția “Golden Boy – Dragoste rebelă”.

Ea intrat în lumea actoriei încă din 1995, atunci când a avut un rol secundar în “Cicek Taksi”, conform Imdb.com. Pe plan personal știm că nu a fost căsătorită niciodată, însă a format un cuplu cu Engin Tozak, un consultant de stil din Turcia. Cu toate acestea, relația lor nu a durat multă vreme.

Înainte de a păși pe platourile de filmare ale “Golden Boy – Dragoste rebelă”, Gözde Kansu a lipsit o bună perioadă de timp din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, fanii nu au văzut nicio diferență.

Cu toate că este o actriță de succes, nu uită nici de alte forme de altă precum scrierea de versuri pentru diferite recitaluri de balet. A fost prezentatoarea a două emisiuni din Turcia și a jucat în nenumărate filme produse în țara natală.

Citește și: Buçe Buse Kahraman și partenerul Kaan Akyıldız se bucură o vacanță împreună. Ce destinație turistică au aleg îndrăgostiții

Serialul Golden Boy - Dragoste rebelă are în prim plan o poveste dramatică, plină de suspans și întâmplări imprevizibile, care îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură, în fiecare vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Destinul a două surori le aduce pe acestea în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul. Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Deși afacerea este condusă în cea mai mare parte de către fiul său, Orhan, dar și de către cel mai mare nepot al său, Fuat, Halis în continuare ia cele mai importante decizii în companie și încearcă să dețină controlul și asupra familiei.

În articolul

Imaginea emoționantă a actriței Gozde Kansu alături de mama sa. Cum s-a fotografiat cu cea care i-a dat viață

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce se afla în sicriul de zinc descoperit în București în primăvară. Povestea impresionantă ascunsă sub capac, scoasă la iveală abia acum
a1.ro
Loredana, apariție răvășitoare în platoul emisiunii Super Neatza de Weekend. Ce anunț important a făcut pentru toți fanii ei
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Inteligența artificială a descoperit peste 160.000 de noi specii de virus. Multe dintre ele pot îmbolnăvi oamenii
as.ro
Bănel Nicoliță și-a prezentat iubita și a făcut dezvăluiri intime despre viața de familie: „Vă spun sincer și nu mă ascund”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x