Imagini cu Oana Moșneagu din India, când a fost model. Fotografiile rare cu actrița

Publicat pe 07.04.2022 la 19:45 Actualizat pe 07.04.2022 la 19:45

Înainte de a fi actriță, Oana Moșneagu a fost model și a călătorit în multe țări. La cererea admiratorilor, acesta a făcut publice câteva imagini dintr-un pictorial realizat în India.

Oana Mosneagu

Antena 1

Oana Moșneagu este una dintre cele mai apreciate actrițe din serialul Adela, care impresionează cu talentul și frumusețea sa. Actrița din Adela în vârstă de 31 de ani și-a început cariera ca model și a continuat cu actoria.

Pictoriale cu Oana Moșneagu din perioada în care era model

Ea a fost recunoscută încă de mică pentru trăsăturile sale de model și pentru finețea sa, iar cu aceste calități dublate de o minte sclipitoare a călătorit în aproape toată lumea ca model.

Oana se prezintă mereu în fața publicului aranjată de stiliști și pregătită pentru a avea un look incredibil. Actrița apelează la trucurile speciale ale make-up artiștilor pentru a afișa o imagine fabuloasă, iar fanii s-au bucurat să o vadă și în pictorialele din timpul carierei sale de model.

Oana Moșneagu este îmbrăcată exact ca o indiancă și fanii i-au cerut să arate mai multe imagini.

Visul ei cel mare a fost să devină actriță, însă până să-și trăiască pasiunea ea a trecut prin mai multe etape ale vieții. Pe ea au iubit-o camerele de filmat încă de când a făcut primii pași pe drumul maturității, ea a fost model o perioadă lungă de timp și prin intermediul meseriei sale a călătorit în multe țări din lume.

Ei bine, calitățile de model au recomandat-o fix pentru meseria pe care a practicat-o atât de mult timp. Aceasta are trăsături speciale, este extrem de frumoasă, expresivă și silueta sa e invidiat a captat atenția încă de la primele apariții. Oana Moșneagu a mărturisit că are 60 de kilograme și 1,74 m înălțime.

Oana Moșneagu, actriță de succes în producțiile Antena 1

Actrița este deja cunoscută pentru rolul său din serialul „Fructul oprit”. Oana a apărut în fața telespectatorilor în rolul lui Bihter, o femeie extrem de frumoasă, decisă să lupte pentru a-și atinge scopul.

Oana Moșneagu a absolvit UNATC și o vreme a fost chiar și model, datorită frumuseții și siluetei sale de invidat. Înainte de rolurile sale în serialele Antenei 1, Oana a jucat și în filme de lung metraj, precum “Faci sau taci” și “Morometii 2”, potrivit libertatea.ro.

„Pentru mine întâlnirea cu acest rol și această producție este o provocare, iar contextul acestei întâlniri îmi oferă ocazia de a cunoaște actori pe care îi respect și admir, bucuria de a fi pe același platou cu ei, onoarea de a filma cu unul dintre foștii mei profesori, unul dintre cei mai dragi mie și întregii mele generații, domnul Doru Ana, și nu în ultimul rând ocazia de a încerca să folosesc uneltele actoricești pe care mi le-am însușit până în acest moment în calitate de masterandă a Facultății de Actorie din cadrul UNATC și de a-mi îmbogăți bagajul de experiențe profesionale și umane”, a spus Oana.

În articolul

Imagini cu Oana Moșneagu din India, când a fost model. Fotografiile rare cu actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x