Imagini de la filmările sezonului 2 Adela. Mara Oprea a dat fanilor câteva detalii mai puțin știute

Publicat pe 10.08.2021 la 13:47 Actualizat pe 10.08.2021 la 14:45

Filmările sezonului 2 Adela au reînceput din data de 9 august. Îndrăgiții actori s-au întors pe platourile de filamre și au dat start la lucru pentru cele mai noi episoade din producția realizată de Ruxandra Ion şi Dream Film Production. Ce spune Mara despre sezonul 2 Adela.

Oana Moșneagu și Mara Oprea

Adela

Mara Oprea a împărtășit cu fanii câteva imagini din casa de la Izvorani, acolo unde se desfășoară activitatea personajelor din Adela. Fanii au putut vedea pe cale neoficială câteva momente din casă și au putut afla niște detalii din interior.

Imagini de la filmările sezonului 2 Adela. Ce detalii a oferit Mara

Actorii s-au trezit dis-de-dimineață ca să ajungă în jurul orei 4 la casă pentru a putea prinde răsăritul. Potrivit informațiilor oferite de Mara Oprea, personajul principal, genericul serialului Adela este filmat la răsărit, nicidecul la apus așa cum se credea: „Este ora 4 dimineața și noi ne pregătim să prindem răsăritul să filmăm genericul pentru sezonul 2”, a spsu Mara.

După o pauză de două luni, în care actorii și echipa de filmare s-au bucurat de zilele de vacanță, toată lumea a revenit pentru a filma un nou sezon plin de suspans.

„Imediat după ce s-au încheiat filmările am dat o fugă la mare, alături de câţiva dintre colegii de la Adela, iar după am decis să ne întoarcem în Sighişoara, un loc cu o încărcătură emoţionantă deosebită, de care de altfel ne-am ataşat la filmările pentru sezonul doi al serialului. Pe harta noastră de vacanţă a urmat apoi Viscri, poate unul dintre cele mai frumoase sate din România şi apoi o binemeritată pauză de relaxare în Grecia, în regiunea Chania din insula Creta. Acum, că mi-am încărcat bateriile, abia aştept revenirea pe platoul de filmare de la Adela, care după aproape un an mi-a devenit o a doua casă! Ne revedem în curând, la Antena 1!”, a declarat Mara Oprea.

Sezonul 2 din Adela, plin de surprize

Cei de acasă vor putea descoperi, astfel, care este parcursul personajelor lor preferate și unde le vor duce răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul primului sezon. Ce se va întâmpla cu Mitu(Marian Râlea), care a anunţat că vrea să divorţeze de femeia alături de care a trăit o viaţă, Nuţi (Anca Sigartău)?

Toate acestea, dar mai ales care va fi parcursul pentru Adela, Mihai și Andreea şi cum va continua povestea pe mai departe, telespectatorii vor putea urmări în cel mai nou sezon al serialului Adela, care va avea premiera joi, 19 august, de la ora 20.30, la Antena 1.

Pe cale oficială, Antena 1 a informat că serialul Adela va avea premiera joi, 19 august, de la ora 20.30, la Antena 1!

În articolul

Imagini de la filmările sezonului 2 Adela. Mara Oprea a dat fanilor câteva detalii mai puțin știute

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x