Mesajul lui Vlad Gherman despre noul sezon Adela. Ce spune actorul despre personajul său

Publicat pe 21.07.2021 la 13:27 Actualizat pe 21.07.2021 la 13:54

"Adela", serialul care a adus în fața a milioane de români lupta dintre adevăr și minciună, își continuă povestea. Vlad Gherman nu s-a putut abține și a spus urmăritorilor săi câteva detalii despre sezonul 2 al îndrăgitului serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production.

Vlad Gherman

Antena1

Serialul Adela și-a difuzat ultimul episod joi, pe 24 iunie 2021, însă nu s-a terminat totul, ci urmează sezonul 2. Întâmplările tumultoase din ultimul episod au dus la un deznodământ mai puțin așteptat. Toate personajele au avut un rol cheie în serial, iar Vlad Gherman este primul dintre toți colegii săi care a vorbit despre următorul sezon.

La o lună după ce s-a "tras linie", actorul din serialul Adela a ținut să transmită un mesaj urmăritorilor despre sezonul următor, dar și despre rolul pe care îl joacă.

Ce spune Vlad Gherman despre sezonul 2 al serialului Adela

Vlad Gherman a îmbrățișat personajul pe care îl interpretează în serialul Adela și i se potrivește de minune. Deși a declarat la început, când s-a alăturat distribuțiri Adela „Personajul meu e diferit faţă de tot ce am făcut până acum!”, Vlad pare că s-a atașat mult de rolul său și asta se poate înțelege din mesajul pe care l-a lăsat pe InstaStory.

"Încă puțin și reîncepem filmările pentru sezonul 2. Abia aștept să vedeți ce se va întâmpla cu Călin", a scris Vlad Gherman. Actorul dă de înțeles că personajul său va trece prin evenimente importante, care fie îi vor schimba traiectoria destinului, fie el va influența viața personajelor din film.

Personajul lui Vlad a trecut prin multe situații, povestea lui de viață fiind una impresionantă. Abandonat la naştere, Călin nici măcar nu vrea să îşi cunoască părinţii. Singura lui familie este Mihai, protagonistul serialului, pe care îl consideră fratele lui mai mare şi pe care l-a cunoscut chiar în orfelinat. Mânaţi de un puternic sentiment de răzbunare, Călin şi Mihai sunt singurii băieţi din orfelinat care au reuşit să realizeze ceva în viată, respectiv Călin a excelat în domeniul IT, în vreme ce Mihai a devenit avocat. Tocmai pentru a-şi ajuta prietenul să-şi ducă planul la bun sfârşit, Călin s-a angajat la televiziunea lui Paul Andronic.

„Călin este cel mai bun prieten al lui Mihai. Cei doi s-au cunoscut la orfelinat şi de atunci au rămas fraţi pe viaţă. Locuiesc împreună şi se ajută în orice. Călin e IT-ist şi lucrează la televiziunea lui Paul Andronic. E un spirit glumeţ, altruist şi sincer. Personajul Călin e diferit faţă de tot ce am făcut până acum. Deşi pare un tocilar la prima vedere, nu e deloc aşa. Abia aştept să îl cunoaşteţi şi, sper eu, să empatizati cu el!”, a declarat Vlad Gherman despre personajul său atunci când a acceptat provocarea de a face parte din serial.

În articolul

Mesajul lui Vlad Gherman despre noul sezon Adela. Ce spune actorul despre personajul său

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x