Imagini inedite cu actorul Can Yaman într-o nouă producție. Bărbatul s-a mutat în Italia pentru a-și continua proiectele

Publicat pe 30.11.2021 la 15:03 Actualizat pe 30.11.2021 la 15:29

Can Yaman a lipsit o vreme de pe rețelele de socializare, dar asta pentru că a pregătit noi proiecte pentru fanii săi. Actorul a postat recent o serie de fotografii din cea mai nouă producție pentru care a filmat în Italia, acolo unde și-a mutat reședința.

Can Yaman poartă o ținută all-black și are părul dat pe spate

Can Yaman în cadrul avanpremierei Blanca at the River în data de 18 noiembrie 2021

Profimedia Images

Can Yaman este unul dintre actorii din Turcia care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este un artist desăvârșit, dar și un om cu suflet mare și în ultima vreme a demonstrat acest lucru. De ceva timp, fostul iubit al frumoasei jurnaliste Diletta Leotta s-a mutat în Italia.

Acesta are proiecte inedite pe care dorește să le împartă cu publicul larg. De curând, actorul a scos o carte despre viața lui și a deschis un centru unde copiii bolnavi din Italia pot fi ajutați.

Deși a lipsit o perioadă de pe rețelele sociale, iată că acum Can Yaman vine cu imagini în premieră din cadrul producției “Viola Come Il Mare”.

Imagini inedite cu actorul Can Yaman într-o nouă producție

Deși are aproape 9 milioane de fani pe contul personal de Instagram, în ultima vreme Can Yaman a lipsit de pe rețelele sociale. Motivul? A fost ocupat cu proiecte inedite pe care le va arăta în curând și fanilor.

Dovada stă în cele mai noi fotografii postate de actor, care fac parte din filmul “Viola Come Il Mare”.

“Frumos”, “Fantastic, frumos, fermecător”, “Abia aștept să te văd aici”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul postării actorului. Peste 8 mii de internauții i-au lăsat câteva cuvinte în semn de apreciere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Peste 400 de mii de inimioare a primit Can Yaman la postarea făcută, asta pentru că fanii au așteptat cu nerăbdare vești din partea acestuia câteva luni bune.

Cele mai recente apariții din online ale actorului îl înfățișează pe acesta într-un spital de copiii, alături de micuții care au nevoie de ajutor. Astfel, Can Yaman a reușit să pună bazele unei organizații non profit care dorește să îi ajute pe aceștia.

Can Yaman a mărturisit că cea mai mare dorință a lui este să-i vadă din nou la joacă pe micuți, asta pentru că orice zâmbet de copil îl face mai fericit.

Can Yaman se implică în activități umanitare

Deși s-a mutat în Italia pentru a-și onora proiectele, Can Yaman nu uită de oamenii care îl îndrăgesc, dar mai ales de copii. Astfel, de ziua lui a vizitat mai mulți bolnavi din spitalele de copii din Italia, iar apoi a mers într-un parc de distracții cunoscut pentru a seman autografe și a face poze cu cei dornici.

Toți banii care s-au strâns din vânzarea biletelor au mers către asociația non-profit pe care Can Yaman a reușit să o înființeze.

În articolul

Imagini inedite cu actorul Can Yaman într-o nouă producție. Bărbatul s-a mutat în Italia pentru a-și continua proiectele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x