Imagini needitate cu Can Yaman în cadrul filmărilor pentru Viola come il Mare 2. Cum a fost surprins îndrăgitul actor turc

Publicat pe 27.12.2023 la 23:00 Actualizat pe 27.12.2023 la 20:35

Can Yaman a fost surprins în cadrul filmărilor pentru Viola Come il mare 2. Actorul, în ipostaze incendiare.

Can Yaman poartă o cămașă neagră cu mâneci lungi

Can Yaman din serialul "Vis de iubire"

Profimedia Images

Can Yaman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A jucat în seriale celebre, printre care și Vis de iubire care a fost difuzat pe Happy Channel. Cu toate că a cucerit inimile fanelor din țara natală, a decis să se extindă și astfel în prezent lucrează la cea de-a doua parte a proiectului Viola come il mare.

Imagini needitate cu Can Yaman în cadrul filmărilor pentru Viola come il mare 2

Una dintre cele mai așteptate producții ale acestui sezon este producția ce îl aduce pe Can Yaman în rol principal alături de Francesca Chillemi. Este vorba despre Viola come il mare 2. Acest sezon combină elemente romantice cu stilul detectiv. Acest fapt i-a mulțumit pe fani încă de la primele apariții. Protagoniștii au cunoscut succesul, iar perechea pe care o formează a fost îndrăgită de tot mai mulți telespectatori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până în prezent nu s-a comunicat o dată oficială a sezonului 2 Viola come il mare. Cu toate speranțele pe care fanii și le-au pus până în prezent, ar fi imposbil ca acest să fie difuzat în toamna anului 2023. Se pare că aceștia vor trebui să aștepte până în 2024.

În noul sezon, aventurile Violei, jurnalistă la o publicație locală, vor merge mai departe. Primul sezon s-a finalizat cu o întorsătură de situație. Aceasta sugerează o legătură de familie între cele două personaje principale, dar va fi cu adevărat acesta deznodământul? Va reuși Viola să-și găsească tatăl? Răspunsurile acestor întrebări vor fi dezvăluite în noile episoade.

Dacă se urmărește același model ca în primul sezon, ar trebui să existe 12 episoade în total. Printre actorii care fac prte din distribuție se numără Fracesca Chillemi, Can Yaman, Giovanna Nasta, Chiara Tron, Giovanni Scifoni, Alice Arcuri și Lorenzo Scalzo. Pe scurt, fanii vor trebui să se înnarmeze cu răbdare pentru cel de-al doilea sezon ce va avea premiera în 2024. Până atunci, aceștia îl pot urmări pe Can Yaman la bustul gol pe platourile de filmare. Au apărut imagini needitate cu acesta.

Can Yaman și Francesca Chillemi se află pe platourile de filmare

Actorii filmează pentru cel de-al doilea sezon în Roma. Cei care au urmărit această dramă în primul sezon primesc vești bune. Va exista și cel de-al doilea sezon. Can Yaman și Francesca Chillemi s-au întors pe set pentru a interpreta rolurile Viola Vitale și Francesco Demir. Odată ce vor termina munca în capitala Italiei vor pleca alături de întreaga echipă de producție în Palermo pentru continuarea evenimentelor.

“Apoi este problema ei de sănătate, o boală care îi oferă abilitatea de a citi oamenii ca și cum ar avea o super putere. Pe scurt, este o femeie care nu știe cum va fi viața ei, cum va evolua, dar se confruntă cu lucruri drastice într-o manieră optimistă. Cred că este un mesaj excelent pentru cei care se confruntă cu probleme zilnice.”, a transmis Francesca Chillemi.

Primele imagini au apărut deja în mediul online iar fanii sunt mai mult decât încântați de ceea ce va urma.

În articolul

Imagini needitate cu Can Yaman în cadrul filmărilor pentru Viola come il Mare 2. Cum a fost surprins îndrăgitul actor turc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x