Imagini needitate cu Diletta Leotta în timpul sarcinii. Paparazzi au publicat imagini brute. Cum arată de fapt vedeta

Publicat pe 01.07.2023 la 10:44 Actualizat pe 01.07.2023 la 11:27

Diletta Leotta a fost surprinsă la plajă de paparazzi în timp ce se relaxa. Acesta și-a expus burtica de graviduță la soare, într-un costum de baie auriu.

Diletta Leotta

Profimediaimages.ro

Imaginile surprinse de paparazzi nu sunt chiar ca cele pe care le vedem pe rețelele de socializare. Diletta Leotta a dat frâu liber emotiilor și nu a interesat o că pozițiile în care ar putea să o surprindă fotografii, care vânează imagini, pot fi unele care nu avantajează.

Partenera lui Loris Karius s-a bucurat în continuare de soarele arzător chiar dacă a observat la un moment dat că paparazzi sunt pe urmele ei.

Frumusețea sa trece dincolo de sticlă și comunitatea sa apreciază naturalețea ei și mai ales în această fază avansată a sarcinii în care Diletta Leotta se protejează și are grijă de ea să își acorde cât mai mult timp pentru a se relaxa până în momentul în care vine pe lume primul ei copil.

Diletta Leotta se bucură de razele soarelui în compania celor mai dragi oameni

Cea mai sexy mămică din sport își dezvăluie formele tot mai spectaculoase de când a rămas însărcinată.

Diletta Leotta este oficial într-o relație de iubire cu portarul german Newcastle United F.C. Timpul pare să fi șters dorul și rănile despărțirii de Can Yaman, iar viața personală și-a urmat cursul firesc, jurnalista găsindu-și fericirea în brațele altui bărbat.

Citește și: Cum evoluează sarcina Dilettei Leotta, fosta parteneră a lui Can Yaman. Blonda se iubește cu un celebru nume din fotbal

Jurnalista de la DAZN trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Loris Karius, un sportiv extrem de cunoscut. Zvonurile că cei doi ar forma un cuplu au apărut încă de anul trecut, când cei doi au fost surprinși pe străzile din Miami în timp ce se plimbau, dar și la plajă. Paparazzi sunt de mult pe urmele Dilettei leotta, care a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața amoroasă după despărțirea de celebrul turc Can Yaman. A ținut ascunsă și relația cu tatăl copilului ei o perioadă, până a decis că este momentul să împărtășească vestea tuturor.

În articolul

Imagini needitate cu Diletta Leotta în timpul sarcinii. Paparazzi au publicat imagini brute. Cum arată de fapt vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x