În ce serial va juca Demet Ozdemir în 2022. Cea mai așteptată producție a noului an în care joacă actrița din "Vis de iubire"

Publicat pe 26.11.2021 la 16:44 Actualizat pe 26.11.2021 la 16:44

Demet Ozdemir este una dintre cele mai îndrăgite și de succes actrițe de origine turcă, cunoscută din serialul „Vis de iubire”. Aceasta a dat o veste excelentă fanilor. În ce producție urmează să joace.

Demet Ozdemir

TV Happy

Carismatică, frumoasă și plină de talent, Demet și-a creat rapid o comunitate numeroasă de fani datorită puterii ei de a da culoare și amuzament rolurilor interpretate. De curând s-a aflat că actrița va fi protagonista unui noi serial mult așteptat în 2022.

În ce producție va juca Demet Ozdemir în 2022

Demet Ozdemir va reveni în fața micilor ecrane cu serialul “Hanedan”, care potrivit TvMania este un remake al serialului american “Dinastia”, difuzat în anii 1981-1989. Scenariul filmului va scris de Ece Yorenc, care a lucrat la „Yaman” și „Dragoste și răzbunare”, notează aceeași sursă. Producătorii vor să îi acorde actriței un rol principal în serial.

Cariera actriței este abia la început, dar în plină creștere. În prezent mai filmează pentru o nouă producție, intitulată “Doğduğun Ev Kaderindir” („Casa mea, destinul meu”).

Protagonista serialul „Vis de iubire”, a devenit rapid una dintre cele mai iubite actrițe de naționalitate turcă din întreaga lume. Motiv pentru care și-a creat o comunitate numeroasă de fani pe rețelele de socializare, mai exact 14,1 milioane de urmăritori.

Citește și: Demet Ozdemir și Ayca Aysin Turan, noile speranțe ale serialelor turcești. Cum au ajuns cele două să joace în producții importante

Banii vin și de pe rețelele de socializare, însă cei mai mulți sunt din aparițiile în filme și reclame.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Demet Ozdemir câștigă 100.000 de lire turcești pe episod, adică aproximativ 9.600 de euro, potrivit TV Mania. În bani românești, actrița din „Vis de iubire” și „Prizoniera destinului” încasează 47.504 de lei.

Citește și: Demet Ozdemir răspunde criticilor. De ce nu se machiază actrița excesiv și care este secretul frumuseții sale

De asemena, Demet câștigă bani și din faptul că este brand ambassador la o celebră firmă de șampon. Pânăa cum, reclamele înc are a participat i-au adus 3 milioane de lire turcești, adică aproximativ 289.000 de euro. În bani românești, Demet Ozdemir a câștigat 1.430.087 de lei.

Citește și: Demet Ozdemir, îmbrăcată doar cu un pulover. Cum a decis actrița să apară pe rețelele sociale

În articolul

În ce serial va juca Demet Ozdemir în 2022. Cea mai așteptată producție a noului an în care joacă actrița din "Vis de iubire"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x