În cel de-al doilea sezon Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu, două femei vor lupta pentru un bărbat. Despre ce este vorba

Publicat pe 10.08.2023 la 14:08 Actualizat pe 10.08.2023 la 14:30

Serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu vine cu surprize inedite în cel de-al doilea sezon. Se pare că două femei vor lupta pentru un singur bărbat. Despre ce este vorba.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie neagră cu mâneci lungi, are părul desprins și zâmbește

În cel de-al doilea sezon Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu, două femei vor lupta pentru un bărbat

Happy Channel

Sıla Türkoğlu este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la un moment dat. A reușit să cucerească publicul cu rolul său din Moștenirea, iar Seher a rămas și astăzi în inimile fanilor din lumea întreagă. Acum face parte din proiectul Șerbet de afine ce va avea și un al doilea sezon.

În cel de-al doilea sezon Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu, două femei vor lupta pentru un bărbat

A ținut să părăsească serialul Moștenirea la finalul celui de-al doilea sezon. Cu toate că momentul a generat discuții în mediul online, Sıla Türkoğlu a continuat cu proiectele profesionale. Din 2022 joacă rolul de protagonistă în producția Șerbet de afine, un serial care o aduce în fața telespectatorilor cu un rol inedit. De data aceasta mai puternică și mai determinată, ajunge să dovedească faptul că este o actriță în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: Sıla Türkoğlu, Alp Navruz și Afra Saraçoğlu au luat cina împreună. Actorii au publicat o imagine care a stârnit interes în mediul online

Șerbet de afine a cucerit publicul încă de la început, iar povestea s-a văzut la fel ca realitatea pe care o trăiesc multe femei în Turcia modernă. Născută pe 18 aprilie 1999, Sıla Türkoğlu a fost pasionată de arte încă din copilărie și printre proiectele în care s-a implicat se numără și “Jurământul”.

Echipa Șerbet de afine a început deja să pregătească cel de-al doilea sezon. În luna august, protagoniștii au luat cu asalt platourile de filmare pentru a readuce în atenția fanilor povestea mult dorită. Primul episod va apărea pe micile ecrane în luna septembrie. A avut un efect neașteptat încă de la început. A reușit să atragă milioane de fani și este un proces important pentru o continuare pe măsură.

Mai există totuși un motiv pentru care Șerbet de afine este așteptat cu sufletul la gură de fani. Personajul Pembe este pregătit să-și salveze familia de la destrămare. Alev, de cealaltă parte, nu va fi pregătită să-și părăsească soțul cu toate că apariția fostului partener îi dă peste cap sentimentele.

Detalii despre serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu

Müjde Uzman și Sibel Taşçıoğlu au reușit să realizeze personaje memorabile și admirate în mediul online. Momentul în care Pembe și Alev reușesc într-un final să se confrunte, aduce încă o dată entuziasmul fanilor. Este de așteptat ca serialul să revină într-o manieră de neuitat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât despre Alp Navruz, partenerul din viața reală al îndrăgitei Sıla Türkoğlu, acesta ar urma să reprezinte unul dintre bandurile renumite din Turcia alături de nimeni alta decât Afra Saraçoğlu. Cei trei formează o relație de prietenie, așa cum au lăsat să se vadă și în mediul online. Recent, protagonistul din “Ține-mă de mână”, a publicat noi fotografii ale unei campanii.

Are peste 5 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, loc în care a decis să-și expună și viața personală alături de faimoasa Sıla Türkoğlu. Formează un cuplu, chiar dacă la început au negat acest lucru și au decis să-și trăiască relația departe de ochii celor curioși. Au călătorit împreună la Paris, momente ce au fost surprinse și pe rețelele sociale. Nu este pentru prima oară când Alp Navruz formează un cuplu cu o celebritate.

În articolul

În cel de-al doilea sezon Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu, două femei vor lupta pentru un bărbat. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x