Sıla Türkoğlu, Alp Navruz și Afra Saraçoğlu au luat cina împreună. Actorii au publicat o imagine care a stârnit interes în mediul online

Publicat pe 02.10.2023 la 22:46 Actualizat pe 02.10.2023 la 22:13

Sıla Türkoğlu, Alp Navruz și Afra Saraçoğlu dovedesc că și-au format o relație de prietenie strânsă. Cei trei au fost fotografiați luând cina împreună.

Sila Turkoglu poartă părul lung, desprins și ține mâna stângă la obraz, Alp Navruz poartă un tricou cu imprimeu

Sıla Türkoğlu, Alp Navruz și Afra Saraçoğlu au luat cina împreună

Happy Channel

Sıla Türkoğlu și Alp Navruz formează cel mai apreciat cuplu din Turcia la momentul actual. După ce au petrecut o vacanță de neuitat în cuplu, cei doi s-au fotografiat alături de o altă vedetă îndrăgită. Este vorba despre Afra Saracoglu, protagonista din Golden Boy – Dragoste rebelă.

Sila Turkoglu, Alp Navruz și Afra Saracoglu au luat cina împreună

Șerbet de afine a devenit serialul care a readus-o pe Sila Turkoglu în atenția fanilor pe micile ecrane. A debutat cu un sezon de excepție. La fel a fost cazul și producției Golden Boy – Dragoste rebelă. Aceasta a reușit să marcheze un sezon excellent din punct de vedere al cifrelor. Motivul pentru care ambele povești au reușit să fie încă de la început o surpriză neașteptată, a fost într-adevăr distribuția aleasă cu foarte mare atenție.

Citește și: Sila Turkoglu împărtășește fanilor cum arată o zi din viața sa. A ieșit la plimbare cu animalul de companie și se bucură de lectură pe iarba verde

Vorbim aici despre Afra Saracoglu și Mert Ramazan Demir în Golden Boy – Dragoste rebelă și Sila Turkoglu în Șerbet de Afine. Cel de-al doilea arată ideea iubirii dintre doi tineri aflați în familii complet opuse. Vedeta din Moștenirea a intrat în rolul tinerei Doga, primind “aplauze”, comentarii și aprecieri în mediul online. Astfel, a început să-și crească o adevărată armată de fani.

Cu toate acestea, pe măsură ce povestea s-a derulat, personajul său a început să piardă din interesul pe care fanii l-au arătat la început. Cât despre personajul Nursema, interpretat de actrița Ceren Karakoc, a apărut în fața tuturor ca o tânără actriță cu potential.

Pe lângă munca pe platourile de filmare, Sila Turkoglu a demonstrat că își poate crea propria viață personală și relație departe de ochii celor curioși. După ce o bună bucată de vreme nu a ținut să dezvăluie care este partenerul său, a fost surprinsă în cele din urmă alături de Alp Navruz. Recent, protagonistul din Ține-mă de mână a publicat o fotografie alături de partenera sa, dar și de Afra Saracoglu, vedeta din Golden Boy, Dragoste rebelă.

Primele imagini din vacanță cu Sila Turkoglu și Alp Navruz

Chiar dacă au rămas discreți în ceea ce privește relația lor amoroasă, în cele din urmă Sila Turkoglu și Alp Navruz au fost “descoperiți” în vacanță în Bodrum. Formează un cuplu de mai bine de o lună, însă prima imagine care a fost publicată în mediul online a fost chiar de la ziua de naștere a unui prieten comun.

Citește și: Alp Navruz și Sıla Türkoğlu au avut parte de o escapadă romantică. Cum au fost fotografiați îndrăgostiții

Sila Turkoglu are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt chiar de pe covorul roșu, acolo unde vedeta din Turcia a participat în cadrul unui eveniment monden. A îmbrăcat o rochie neagră cu crăpătură pe picior și a reușit încă o dată să-și surprindă fanii din mediul online.

Cât despre Alp Navruz, acesta are peste 5 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de imagini și filmulețe. Recent, a dezvăluit că printre orașele în care s-a oprit alături de partenera sa, s-a numărat și Parisul.

În articolul

Sıla Türkoğlu, Alp Navruz și Afra Saraçoğlu au luat cina împreună. Actorii au publicat o imagine care a stârnit interes în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x