”Încă sunt speriat de bombe, pentru că este foarte greu jobul ăsta”. Ce îl ”sperie” atât de tare pe Bubu?

Publicat pe 17.10.2017 la 11:49 Actualizat pe 23.10.2017 la 13:44

Bubu vorbeste despre ”O gramada de caramele”.

Bubu Cernea a mărturisit că a fost o mare provocare pentru el dublul său rol în primul serial de televiziune din România filmat cu telefonul mobil: actor și producător muzical. În „Când mama nu-i acasă” și ”O grămadă de caramele” (serie ce continuă povestea din ”Când mama nu-i acasă”) Bubu este cel care îl interpretează pe Micki Goga. Totodată, alături de Cristi Comaroni, Bubu a compus coloana sonoră a celor două seriale. În plus, tot el este cel care face montajul muzical. Așadar, are de muncă, nu glumă! Ce spune el despre toate astea?

”Încă sunt speriat de bombe, pentru că este foarte greu jobul ăsta. Durează extrem de mult timp. La primele două sezoane de «Când mama nu-i acasă» a fost horror, că nu am dormit deloc, pe lângă că noi (n.n. Bubu și Cristi Comaroni) am făcut coloana sonoră, eu am și montat-o pe film la ambele sezoane. Acum, din al doilea sezon mi-am mai mărit echipa cu încă o colegă, Izabela, care mă ajută cu montarea coloanelor pe film. E multmai bine ca timp și eficiență. Este o mare provocare pentru toată echipa: eu, Cristi și Izabela”, a declarat Bubu.

Când vine vorba de filmări, de partea de actorie, în ceea ce-l privește, Bubu mărturisește că se distrează, se relaxează intrând în pielea lui Miky Goga.

Deși volumul de muncă e mare, când vin la filmări e și ca o relaxare, pentru că aici mă văd cu prietenii mei de o viață. Efectiv, mă simt ca în vacanță la fimări. După ce plec de aici, începe munca adevărată. Cea la coloana sonoră. De exemplu, dacă ai o secvență foarte bună poți să o strici dacă alegi o muzică nepotrivită”.

Din 16 octombrie, la postul de televiziune Happy Channel începe partea a doua din ”O grămadă de caramele”: ”Păcatul”. Acesta se va difuza în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, și în reluare de la 23.45, tot luni și marți. ”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit NUMAI LA POSTUL DE TELEVIZIUNE HAPPY CHANNEL. Fii cu ochii pe Happy!

Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micki Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), Victor Țăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

În articolul

”Încă sunt speriat de bombe, pentru că este foarte greu jobul ăsta”. Ce îl ”sperie” atât de tare pe Bubu?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ploi şi vijelii peste România. Temperaturile vor scădea brusc cu până la 15 grade Celsius în mai multe regiuni ale ţării
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x