INTERVIU cu Ioana Ginghină. Ce spune actrița despre cel de-al doilea sezon al iSerialui "Când mama nu-i acasă": "Surprizele vin de la personajele noi"

Publicat pe 06.07.2017 la 15:57 Actualizat pe 06.07.2017 la 17:07

Cel de-al doilea sezon al iSerialului "Cand mama nu-i acasa" se va lansa, in curand, pe antenaplay.ro.

Ioana Ginghină, actrița din "Când mama nu-i acasă", produs de Ruxandra Ion, ne-a dezvăluit câteva dintre surprizele celui de-al doilea sezon al iSerialului, care se va lansa în curând pe antenaplay.ro. În plus, adeptă a unui stil sănătos de viață, ea ne-a oferit ponturi prețioase de îngrijire, accesibile oricărei persoane.

Bună, Ioana! Cum a debutat sezonul estival pentru ține?
Cu vacanța copiilor, deci mai liber, și la MiniArtShow by Ioana Ginghina și mult timp alături de Ruxandra.

În general, vara, femeile se străduiesc să fie într-o formă de zile mari. Tu cum te-ai pregătit pentru anotimpul fierbinte?
Păcat că ne străduim să fim în formă doar vara sau păcat că “în formă” presupune doar la corp. Vreau să fiu în formă tot anul și de aceea nu mai contează ce anotimp este. Mănânc sănătos și sunt plină de energie toată vacanță.

Pe site-ul tău prezinți tot felul de rețete și trucuri pentru slăbit. Spune-ne, te rog, una care are șanse mari să funcționeze și pentru alte persoane ce-și doresc să mai reducă din kilograme.
Pe site sunt rețete pentru o viață sănătoasă fără zahăr, făinoase, prăjeli, semipreparate. Nu sunt pentru slăbit “pe fugă”, ci pentru schimbarea stilului de viață.

Ai încercat de-a lungul timpului diverse produse pentru îngrijirea pielii/părului. Dă-ne te rog un pont accesibil tuturor, fără prea mare cheltuială. Așadar, ce să facem, cum să facem pentru o piele frumoasă și un păr de invidiat?
Cred că tot de la alimentație pleacă totul, însă contează și produsele pe care le folosim. Uleiul de cocos nu îmi lipsește nici din bucătărie și nici din baie. Îl folosesc la gătit, dar și la îngrijirea pielii și a părului.

Pe pielea încă umedă aplicăm acest ulei și lăsăm să se absoarbă sau, dacă ne grăbim, ne ștergem cu prosopul. Pe păr merge să-l avem tot timpul, ca protecție vara pe vârfuri și lungimea părului, dacă acesta este uscat.

Obișnuiești să gătești tot felul de rețete delicioase și sănătoase. Ce rețetă ne propui pentru un desert, rapid de preparat, pentru vară?
Da, ador preparatele, rețetele rawvegane și recomand oricare dintre torturile de pe site!
Cel mai nou postat este aici,tort cu cremă de vanilie.

A început vacanța de vară pentru tine sau urmează? Ce destinație ați ales?
Încă nu am plecat în vacanță, suntem în renovări cu exteriorul casei, dar vom pleca în Grecia la final de iulie.

Pentru Geanina, din iSerialul “Când mamă nu-i acasa”, ai slăbit șase kilograme. Cât de departe ai merge pentru un personaj pe care trebuie să-l interpretezi? Ai accepta transformări radicale?
Așa cum cred că ar face orice actor care se respectă și care iubește această meserie, aș accepta orice provocare care să-mi pună talentul în valoare. Deci, acum să vină rolurile.

În curând, se va lansa pe antenaplay.ro cel de-al doilea sezon al iSerialului “Când mama nu-i acasă”. Ce se întâmplă cu personajul tău în continuare?
Peronajul meu nu are schimbări majore, doar ca o vom întâlni și pe sora lui Victor, Pamela.

Ce asemănări/deosebiri există între tine și personajul tău?
În comun, avem foarte multe, căci suntem femei, mame și ne iubim copiii. Ne diferențiază însă principiile pentru care trăim, pentru care viața este frumoasă. Geanina este o femeie mult mai încercată de viață decât mine, astfel că și visele ei pentru viitor sunt total altele decât ale mele.

Ce surprize aduce cel de-al doilea sezon “Când mama nu-i acasă” publicului? De ce nu trebuie să-l rateze nimeni?
Cred că surprizele vin de la personajele noi care vin în sezonul 2. Sunt personaje cu povești și întâmplări haioase, pe care nu trebuie să le rateze nimeni.

În articolul

INTERVIU cu Ioana Ginghină. Ce spune actrița despre cel de-al doilea sezon al iSerialui "Când mama nu-i acasă": "Surprizele vin de la personajele noi"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x