INTERVIU. Cum este viața lui Bubu între filmări și concerte: "Nu stau o secundă, tot programul meu este foarte bine calculat"

Publicat pe 27.09.2017 la 17:27 Actualizat pe 27.09.2017 la 17:50

Iubeste muzica la nebunia, dar este pasionat si de actorie! Telespectatorii il pot urmari in serialul de la Happy Channel, “O gramada de caramele", unde il interpretează pe Miky Goga.

Pe Mihai Cernea (Bubu) îl știe toată lumea. La vârsta de doi ani a început să bată la tobe, iar de atunci, nu s-a mai despărțit de muzică. În afară de marea lui pasiune, Bubu face parte și din distribuția serialului de la Happy Channel, “O grămadă de caramele". Află mai multe despre tânărul artist din interviul de mai jos!

1. Bună, Bubu! Cum a început toamna pentru tine?
Buna! Toamna a început foarte bine, cu multă multă muncă, foarte multe proiecte și tot așa o să o țin cel puțin până la anul, dacă nu mai mult, Doamne Ajută! :)

2. Faci parte din distributia noului serial produs de Ruxandra Ion, “O grămadă de caramele”, de la Happy Channel. Cum regăsim personajul tău, Miky Goga, în această toamnă?
Pe Miky Goga îl regăsim la fel de ocupat ca și în iSerialul “Când mama nu-i acasă”, dar de data asta, începe să aibă sentimente puternice pentru unul dintre personaje. Nu vreau să vă spun mai multe, pentru că îmi doresc mult de tot să urmăriți serialul ca să vă dați seama despre ce este vorba. În rest, Miky va trece prin multe situații, unele limită, iar povestea lui devine una foarte interesantă, așa că să nu ratați nici un episod! :)

3. Joci în primul și singurul serial din România filmat integral cu telefonul mobil. Cum ai primit această propunere? O inițiativă destul de îndrăzneață și ambițioasă, nu?
Propunerea am primit-o, acum un an de zile, de la doamna Ruxandra Ion, căreia îi mulțumesc din tot sufletul pentru această oportunitate extraordinară de a face parte din distribuția de excepție a serialului “O grămadă de caramele”. Am acceptat imediat fără să clipesc și fără să mă gândesc la cât de multă muncă va fi, fiindcă pe lângă această șansă, doamna Ruxandra mi-a încredințat și minunata, dar și dificila misiune de a ma ocupa de muzică. Eu și Cristian Comaroni semnăm toată coloana sonoră a serialului. Pe această cale, îi mulțumesc din suflet doamnei Ruxandra, ca de fiecare data este o mare onoare de a lucra în echipa dumneai. :)

4. Alături de ceilalți actori, ai urmărit în avanpremieră la cinema primul serial din “O grămadă de caramele”. Vrem reacții din partea ta. Cum este?
Să văd primul episod din serial, la cinema, a fost ceva senzațional pentru că pe lângă faptul că am urmărit totul pe marele ecran a fost și prima oară când mi-am auzit muzica cântată într-un cinema. A fost WOW pentru mine, pentru că am muncit foarte mult alături de Cristi Comaroni și de Isabella Szanto, cea cu care montez muzica pe episoade. Ne-am văzut roadele muncii noastre pe marele ecran, a fost un sentiment foarte puternic pe care nu îl voi uita niciodată. Cred că lumea ar trebui să urmărească serialul “O grămadă de caramele”, de la Happy Channel, deoarece este o poveste foarte bine scrisă cu întâmplări din viața reală, în care găsești diferite situații. Are de toate: umor, dramă, puțin thriller. Este foarte interesant, iar poveștile personajelor sunt foarte bine conturate și foarte puternice. Sunt convins că publicul va sta cu sufletul la gură să afle ce se întâmplă în episoadele ce vor urma.

5. Si de aceasta data, tu ai compus genericul serialului, alaturi de Cristi Comaroni, dar ai facut si o melodie pentru Miruna.
Eu și Cristian Comaroni semnăm întreaga coloană sonoră a serialului <<O grămadă de caramele>>. Am compus amândoi genericul (început și de final), însă acum, versurile ne aparțin integral. <<Blestemul>> este o piesă compusă de amândoi (muzica și versuri), iar piesa pentru Miruna se numește <<Mă atragi și mă Împingi>> și este făcută de Cristi Comaroni, a compus-o acum ceva vreme. Când mi-a arătat-o, am știut că piesa asta i se va potrivi perfect Cristinei. Melodia este compusă de Cristi, la fel și versurile, iar eu am mai conturat-o armonic și am mai dat niște idei de cuvinte. Ne-am pus de acord cu direcția melodiei( este o piesă pop), am produs-o și am predat-o.:) Îi mulțumesc mult lui Cristi că a compus această melodie, pentru că am putut astfel s-o folosim în serial

6. Cum arată programul tău în această perioadă?
Foarte, foarte încărcat, foarte multe concerte cu Inna , Alina Eremia, Irina Rimes și filmări pentru “O grămadă de caramele”, plus proiecte noi care vor iesi în curând pe piață.

7. În afară de actorie, muzica rămâne în continuare marea ta pasiune. Când nu te vedem în postura de actor, sigur te vedem pe scenă, alături de … (spune-ne cu ce artiști lucrezi, ce rol mai ai pe lângă cel de toboșar în spectacole etc.)
Când nu filmez pentru serial, sunt în concerte cu INNA, cu care am marea onoare și plăcere să lucrez de mai bine de un an. Pe lângă faptul că am ocazia să cânt la tobe, pe scenă, alături de ea, mă ocup și de tot înseamnă Production Manager și Stage Manager, adică eu mă ocup ca ea și toata trupa ei să aibă tot ce au nevoie pe scenă din punct de vedere tehnic, sunt cel care are grijă de confirmarea tuturor riderelor tehnice ale ei (rider tehnic presupune o listă cu toate echipamentele de care artistul are nevoie pe scenă pentru realizarea spectacolului).
Apoi, mă puteți urmări în concerte, în cea mai mare parte a timpului, alături de buna mea prietena Alina Eremia, cu care mă știu din copilărie. În afară de faptul că am ocazia să cânt alături de ea, la tobe, sunt și director muzical împreună cu Cristi Comaroni la show-urile ei. Noi producem absolut toată muzica ei pe care publicul o știe, dar în variantele care vor fi interpretate în concerte Live, pe care de cele mai multe ori le reorchestrăm pentru a le dinamiza si mai mult, astfel încât publicul să aibă parte de o experiență cât mai bună a spectacolului. La fel ca și la Inna, și la ea mă ocup de tot ce înseamnă Production Manager și Stage Manager, dar în plus, și de tot ce înseamnă Tour Manager. Irina Rimes este o altă artistă cu care lucrez.

8. Ți s-a întâmplat să ajungi direct de la spectacole la filmări. Cum ai făcut față programului încărcat? Cum reușești să-ți încarci bateriile și să-ți duci proiectele mai departe?
Tot timpul se întamplă să ajung de la concerte la filmări sau de la filmări la concert sau de la repetiții la filmări și invers. Nu stau o secundă, tot programul meu este foarte bine calculat la minute și secunde, astfel fel încât să le pot face pe toate. Am două vacanțe pe an, una la ski, iarna, în Austria și una la mare, vara, în Grecia. Asta dacă nu cumva mai găsesc timp să mai fug într-un city break, dar doar în timpul săptămânii, pentru că toate weekend-urile mele de-a lungul anului sunt pline cu concerte și sper ca așa să fie tot timpul.:) În afară de vacanțe, când îmi încarc bateriile la capacitate maximă pentru restul anului, îmi place enorm tot ceea ce fac! Atunci când sunt pe scenă, simt că îmi încarc bateriile din muzica pe care o cânt și, bineînțeles, din energia pe care mi-o dă publicul. În puținul timp liber, mai fac și lightdesign și operez luminile de spectacol la concertele care au loc la Arenele Romane și nu numai. Colaborez pe această parte de lumini cu artiști români, spre exemplu cu trupa Carla’s Dreams, căreia i-am făcut luminile la ambele spectacole de la Arenele Romane din ultimii doi ani , la Londra pe Arena O2, în Sala Inigo. Am lucrat și cu Delia, pentru un concert de-al ei de la Chișinău, Essence Of Psihedelia. Când am timp, îmi place să lucrez cu artiști pe partea de lumini la concerte, pentru că și acest domeniu mă pasionează de la vârsta de șase ani.

9. De la doi ani, ai inceput sa bati la tobe, iar de atunci nu ai mai renuntat la ele. Cum esti acum dupa o experienta de mai bine de 20 ani? Muzica este pentru tine …
Muzica și tobele sunt toată viața mea! Nu aș putea vedea lumea la fel fără ele.

10. Prin ce alte locuri străine ai ajuns cu muzica? :D
În primăvara acestui an, am fost cu Inna în Chile și în Mexic pentru câteva concerte. Mai urmează multe altele, dar vi le voi dezvălui pe parcurs, când voi ști exact ce și unde sunt. Am foarte multe concerte cu Inna și Alina, la care abia aștept să ajung să cânt.:)

În cel mai noi serial produs de Ruxandra Ion, “O grămadă de caramele", Bubu îl interpretează pe Miky Goga. Telespectatorii îl pot urmări în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, numai la postul de televiziune Happy Channel!

În articolul

INTERVIU. Cum este viața lui Bubu între filmări și concerte: "Nu stau o secundă, tot programul meu este foarte bine calculat"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x