Ioana Abur în tinerețe. Cum arăta actrița din "Adela" când era de vârsta fiicei sale

Publicat pe 22.11.2021 la 12:19 Actualizat pe 22.11.2021 la 13:00

Ioana Abur este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România care poate fi văzută de ceva vreme și în serialul “Adela”. Vedeta a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare, acolo unde apare pe vremea când era tânără.

Ioana Abur este îmbrăcată într-o rochie roșie, iar Teona poartă o ținută all-black

Ioana Abur și fiica ei, Teona

Instagram/Ioana Abur

Ioana Abur este cunoscută publicului din România mai mult pentru piesele de teatru în care a jucat și care nu sunt deloc puține. A început să facă parte din proiectul “Adela” încă din sezonul 2, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă prin ce peripeții va mai trece personajul ei.

Este una dintre vedetele cu un CV impresionant, care a jucat atât în piese de teatru, filme și seriale. Ioana Abur s-a născut în Sighișoara pe data de 26 iulie 1969 și a plecat destul de repede de acasă pentru a-și găsi un rost în București.

Recent, vedeta a postat o fotografie emoționantă pe contul personal de Instagram, acolo unde apare pe vremea când era o tânără plină de vise și speranțe.

Ioana Abur, într-o fotografie din tinerețe pe rețelele sociale

“Demult”, a scris Ioana Abur în dreptul fotografiei din tinerețe. O tânără actriță plină de speranțe și visuri legate de scenele mari ale lumii.

“Parcă ești Teona – o fracțiune de secundă”, i-a scris Elvira Deatcu în dreptul pozei.

Ioana Abur este leoaică, iar zodia în care s-a născut a ajutat-o cu siguranță în lupta pe care a dat-o de-a lungul timpului într-un oraș mult prea mare. Școala primară a început-o în Sighișoara, dar ulterior s-a transferat la București.

Este absolventă a UNATC, promoția 1994 la clasa regretatului Dem Rădulescu. A făcut parte astfel din distribuția filmului “Liceenii”, 1987.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre actorii cu care a colaborat se numără și Vlad Ivanov, Paula Patton, Iulia Lumânare, Victor Rebengiuc, Ioan Isaiu, și mulți alții. Deși este o persoană mereu cu zâmbetul pe buze, Ioana Abur este plină de tristețe atunci când își aduce aminte de tatăl ei care a făcut închisoare în perioada comunistă.

Astfel, acest subiect este închis în familia ei. Ioana Abur este la fel de mândră de fiica ei, pe cât este Teona de mama sa.

Ioana Abur, tinerețe fără bătrânețe alături de fiica Teona

Teona este fiica în vârstă de 23 de ani a celebrei Ioana Abur. Tânăra este absolventă a UNATC, secția regie și filmul “Mama mea e numai una” face parte din producțiile care vor avea întotdeauna un loc special în inima vedetei din “Adela”.

Ioana Abur joacă în filmul regizat de fiica ei și este mândră până la ultima etapă de tânăra care a reușit prin forțe proprii să-ți construiască un nume în această industrie.

Teona, fiica actriței, a mărturisit că ar colabora cu mama ei oricând, dat fiind faptul că are un respect enorm pentru tot ceea ce a făcut de-a lungul timpului. Teona se numără printre tinerii care nu-și doresc să plece din țară, asta pentru că este sigură că poate face o diferență dacă rămâne.

Fiica actriței Ioana Abur și-a dorit întotdeauna să aibă puterea de a scoate tot ce e mai bun din inspirația care o macină zi de zi. Astfel, a dat naștere scurtmetrajului “Scurtă conversație despre cuvântul cu d”, iar „d” vine de la depresie, un cuvânt pe care multă lume îl evită.

Teona a făcut parte din echipa de realizare a “Touch me not”, iar între 2004 și 2005 a făcut dublaje pentru desenul “Lilo&Stich”.

În articolul

Ioana Abur în tinerețe. Cum arăta actrița din "Adela" când era de vârsta fiicei sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x