Irina Baeva, adevărul despre secretul succesului. Cum a reușit logodnica lui Gabriel Soto să joace roluri de excepție

Publicat pe 13.01.2022 la 10:45 Actualizat pe 13.01.2022 la 11:33

Irina Baeva vorbește pentru prima oară despre secretul succesului în telenovele. Cum a reușit logodnica lui Gabriel Soto să joace roluri de excepție de-a lungul timpului. Nu a fost ajutată de celebrul actor.

Irina Baeva poartă o fustă scurtă și cizme lungi

Irina Baeva în Brooklyn. 30 sept. 2020

Profimedia Images

Irina Baeva și Gabriel Soto formează unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea telenovelelor. Cei doi joacă împreună în tot mai multe producții televizate, însă fanii se întreabă dacă celebrul actor se implică în procesul de recrutare al logodnice sale.

Atât Irina Baeva, cât și Gabriel Soto au venit cu declarații noi în această privință și vorbesc deschis pentru prima oară despre acest subiect. Adevărul despre secretul succesului.

Irina Baeva, adevărul despre secretul succesului

Gabriel Soto spune că Irina Baeva nu a fost ajutată niciodată în găsirea rolului perfect și că întotdeauna s-a descurcat pe forțe proprii, asta pentru că este o artistă talentată care își dorește să meargă mai departe pe acest drum. Faptul că rusoaica și faimosul actor formează un cuplu și pe platourile de filmare este o simplă coincidență, așa cum Gabriel Soto a menționat.

Pentru a treia oară, publicul îi va vedea pe Gabriel Soto și Irina Beva formând un cuplu pe micile ecrane. Cei doi sunt logodiți și urmează să se căsătorească, iar faptul că se văd atât pe platourile de filmare, cât și acasă, îi unește și le aduce un plus în relația deja consolidată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este o comoară să lucrez alături de Irina pentru că astfel ne vedem toată ziua, avem același orar și asta e minunat.”, a mărturisit Gabriel Soto conform tvynovelas. Atunci când actorul a fost întrebat dacă o ajută pe logodnica sa în găsirea rolului perfect, acesta a mărturisit că nu are această putere.

Secretul succesului frumoasei Irina Baeva stă doar în talentul său propriu pe care îl și arată de fiecare dată pe platourile de filmare. “Vreau să lămuresc acest lucru pentru că am văzut pe rețelele sociale că se vorbește despre asta. Este o chestie absurdă pentru că nu eu decid lucrurile astea și nici nu am puterea necesară.”, a mărturisit Gabriel Soto.

Cum a reușit logodnica lui Gabriel Soto să joace roluri de excepție

“Niciodată nu va fi aceasta o condiție pentru a accepta un proiect. Fiecare are oportunitatea sa, în acest caz, producătoarea a crezut în perechea noatră, în Irina și cei care se ocupă de asta au avut puterea decizională.”, a mai spus actorul.

Irina Baeva a mărturisit de asemenea că lucrul alături de Gabriel Soto o ajută ca și persoană, ca și om de succes în această meserie și întotdeauna va avea ceva de învățat de la el. “Știm deja cum să ne ajutăm unul pe celălalt. Ar trebui să ne vedeți în mașină după ce plecăm de la filmări, stăm cu aceeași oameni mereu, e incredibil.”, a spus Irina Baeva.

Irina Baeva își laudă logodnicul și spune că este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-a întâlnit până acum. Frumoasa blondină spune despre Gabriel Soto că întotdeauna își ajută colegii atunci când au nevoie și este mereu alături de ei. “Niciodată nu creează conflict, e mereu acolo să rezolve orice problemă ar apărea.”, a mai spus Irina Baeva.

Gabriel Soto spune că este fascinat de Irina Baeva și atunci când are șansa acasă, întotdeauna modifică scenele care pe platourile de filmare i s-au părut mai puțin profesionale.

În articolul

Irina Baeva, adevărul despre secretul succesului. Cum a reușit logodnica lui Gabriel Soto să joace roluri de excepție

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x