Irina Baeva are o colecție impresionantă de genți. Care este ultima achiziție pe care viitoare soție a lui Gabriel Soto a ținut să o arate în mediul online

Publicat pe 05.09.2022 la 15:13 Actualizat pe 05.09.2022 la 15:32

Irina Baeva are o colecție impresionantă de genți. Vedeta a ținut să-și arate ultima achiziție în mediul online. Cum arată.

Irina Baeva îl ține de gât pe Gabriel Soto

Irina Baeva și Gabriel Soto, în cadrul "Premio Lo Nuestro". 24 febr. 2022

Getty Images

Irina Baeva a demonstrat de-a lungul timpului că este o adevărată profesionistă atunci când vine vorba despre modă și bun gust. De aceea, atunci când simte nevoia să-și achiziționeze diverse piese vestimentare sau accesorii, apelează întotdeauna la cele mai rafinate modele.

Irina Baeva are o colecție impresionantă de genți

Actrița din “Me declare culpable” reușește întotdeauna să atragă atenția urmăritorilor săi din mediul online, atât prin frumusețe cât și prin hainele pe care le poartă. De cele mai multe ori, vedeta își arată colecția impresionantă de genți pe internet și se mândrește cu cele mai surprinzătoare modele. Cu un simț estetic bine dezvoltat, poate spune cu siguranță că este pasionată de tot ceea ce înseamnă această artă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Indiferent că vorbim despre un look de gală sau sportiv, Irina Baeva arată la fel de surprinzător de fiecare dată. Desigur că gențile nu lipsesc niciodată și întregesc fără doar și poate ținutele vedetei îndrăgite. De la designeri celebri precum Chanel sau Christian Dior, partenera lui Gabriel Soto nu se dezminte de la cumpărături extravagante.

Printre cele mai piperate genți pe care le-a vedeta le-a achiziționat de-a lungul timpului se numără cele de la Chanel. Pe străzile unde s-a fondat binecunoscuta casă de modă, actrița de origine rusă își arată modelul de geantă care a reușit într-un timp foarte scurt să-i uimească pe fani. Chanel 22 este modelul care costă nici mai mult nici mai puțin de 5 milioane de dolari. Cu toate acestea, nu este cea mai scumpă geantă Chanel pe care o are Irina Baeva.

Actrița are un model Chanel 19 ce costă 6 milioane de dolari. Deși totul pare părea la superlativ, nimic nu este întâmplător, asta pentru că Irina Baeva este o pasionată a modelelor create la Paris. Printre modele favorite ale acesteia se numără și Prada. Actrița le-a arătat fanilor de pe Instagram mai multe modele, printre care cele clasice sau elegante. Una dintre gențile Prada are un preț de 2 milioane de dolari.

Irina Baeva, îndrăgostită de lux și opulență

Printre cele mai îndrăgite modele pe care vedeta le poartă în călătorii se numără Dior Book Tote ce costă mai mult de 3 milioane de dolari. Se pare că prețul crește odată ce îți dorești ca geanta să fie special creată pentru tine, personalizată. Dior se numără printre brand-urile sale preferate și se pare că aceste genți au însoțit-o de cele mai multe ori în plimbările din New York.

Conform Univsion, în prezent nu mai există pe piață unul dintre modelele achizițonate de Irina Baeva de la Dior, însă se cunoaște faptul că geanta costă peste 4 milioane de dolari. Chiar și atunci când călătorește, Irina baeva își dorește să aibă alături de ea bagaje originale și sofisticate. Printre acestea se numără și o geantă Louis Vuitton ce costă mai mult de 3 milioane de dolari.

Una dintre poșetele realizate de același designer are un preț de aproximativ 2 milioane de dolari. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Mexic și nu se sfiește niciodată să-și arate achizițiile în materie de genți.

În articolul

Irina Baeva are o colecție impresionantă de genți. Care este ultima achiziție pe care viitoare soție a lui Gabriel Soto a ținut să o arate în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x