Irina Baeva, din nou pe platourile de filmare. Vedeta joacă alături de Eduardo Santamarina în telenovela Nadie como tu

Publicat pe 27.07.2023 la 13:16 Actualizat pe 27.07.2023 la 14:28

Irina Baeva revine în atenția fanilor cu un rol de antagonistă în telenovela Nadie como tu. Vedeta a publicat primele imagini în mediul online.

Irina Baeva poartă o rochie neagră fără mâneci și are părul prins

Irina Baeva, din nou pe platourile de filmare

Profimedia Images

Brandon Peniche și Irina Baeva au început filmările pentru telenovela Nadie como tu în luna mai. De atunci, actrița a publicat mai multe imagini și filmulețe în mediul online.

Irina Baeva, din nou pe platourile de filmare în telenovela Nadie como tu

Brandon Peniche a jucat în telenovela Pienso en ti alături de Dulce Maria și acum a revenit pe platourile de filmare împreună cu Irina Baeva pentru proiectul Nadie como tu. În timp ce Irina Baeva s-a găsit o bună perioadă de timp între zvonurile legate de separarea, a continuat să se implice pe plan profesional în ceea ce a adus-o în rolul de antagonistă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fără îndoială, Irina Baeva a demonstrat că formează în continuare un cuplu cu Gabriel Soto, cu toate că și-au amânat căsnicia din cauza mai multor probleme care s-au ivit în repetate rânduri. Brandon Peniche și Irina Baeva joacă în telenovela Nadie como tu și filmările au început în data de 8 mai. A lăsat deoparte toate zvonurile care i-au înconjurat relația și s-a întors pe platourile de filmare într-o nouă istorie.

Chiar dacă atunci când a ajuns în Mexic avea o carieră promițătoare, cariera îndrăgite Irina Baeva a fost afectată de relația cu Gabriel Soto, asta pentru că multă vreme s-a crescut că a reprezentat mărul discordiei în relația actorului cu Geraldine Bazan. Cu trecerea timpului, actrița din Rusia a demonstrat că sentimentele sale erau reale. Ultimele luni au adus la iveală o nouă infidelitatea din partea faimosului, de data aceasta cu Sara Corrales, vedeta cu care joacă în telenovela Mi camino es amarte.

Ideea a venit odată cu anularea nunții celor doi. Cele mai recente publicații spun însă că îndrăgostiții nu renunță la relația care i-a consacrat. Fotografiile postate pe paginile personale de socializare demonstrează fără doar și poate acest lucru. Irina Baeva a fost aleasă de producătorul Ignacio Sada pentru rolul de antagonistă.

Irina Baeva, comparată cu Anahi în rolul Romina din telenovela Nadie como tu

Pe rețelele sociale, Irina Baeva și-a surprins fanii cu nou look. A optat pentru breton în telenovela Nadie como tu și este ca sora geamănă a faimoasei Anahi în Rebelde.

A publicat câteva imagini pe pagina personală de Instagram, după ce a jucat în telenovela Amor dividido împreună cu Gabriel Soto și Eva Cedeno. În cadrul profilului personal de Instagram, protagonista din Vino el amor și-a arătat noul look odată cu interpretarea personajului Romina, personajul din telenovela produsă de Ignacio Sada. Ocupată să formeze triunghiul amoros alături de Brandon Peniche și Kara Esquvel.

Actrița de origine rusă a împărtășit o serie de fotografii în care demonstrează noul său look pentru telenovelă. Filmările au început în luna mai în Oaxaca. Mulți au rămași surprinși față de asemănarea dintre Irina Baeva și celebra Anahi din Rebelde.

În fotografiile distribuite se observă vedeta cu părul lung, dar și breton, ceea ce i-a adus pe fani cu gândul la telenovela adolescentină din 2004. Acest detaliu nu a trecut neobservat de către internauți care i-au lăsat la scurt timp comentarii și aprecieri.

În articolul

Irina Baeva, din nou pe platourile de filmare. Vedeta joacă alături de Eduardo Santamarina în telenovela Nadie como tu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x