Irina Baeva nu are nevoie de Gabriel Soto din punct de vedere financiar. S-a declarat independentă în acest sens

Publicat pe 04.09.2024 la 14:18 Actualizat pe 04.09.2024 la 14:44

În urma despărțirii, actrița de origine rusă a declarat că de când locuiește în Mexic a fost independentă din punct de vedere financiar. Niciodată nu a apelat la fostul său partener pentru a-i cere bani.

actriță zâmbește

Irina Baeva nu are nevoie de Gabriel Soto din punct de vedere financiar

Getty Images

Deși nu a oferit prea multe declarații despre despărțire, Irina Baeva a continuat să fie judecată în acest sens. De asemenea, rolul său în piesa de teatru Aventurera i-a adus un val uriaș de critici.

Irina Baeva nu are nevoie de Gabriel Soto din punct de vedere financiar

Despre opera de teatru lucrurile s-au lămurit în cele din urmă, asta pentru că concluzia a fost trasă. Fiecare reprezentație în cadrul Aventurera a fost unică, iar personajele tot mai bine arătat publicului larg. De asemenea, judecățile față de separarea de Gabriel Soto au continuat și în timp ce formau un cuplu, dar și acum când s-au despărțit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În primul rând, ideea infidelității nu i-a părăsit pe fanii din mediul online. S-a spus că actorul ar forma un cuplu cu Cecilia Galliano. Ulterior, s-a zvonit că Irina Baeva ar fi reluat legăturile amoroase cu fostul său partener și actualul coleg de platou, Emmanuel Palomares.

Până la urmă, lucrurile s-au lămurit în această privință, astfel că nu a fost vorba despre infidelitate în cazul celor do. Nu în ultimul rând, Irina Baeva a punctat că nu va mai putea vorbi despre fostul său partener, asta pentru că nu-i mai aparține această situație în viața personală.

Citește și: Motivul pentru care fanii au speculat că actorul Gabriel Soto s-ar fi împăcat cu Irina Baeva. Ce s-a schimbat între cei doi

Despre Irina Baeva știm că a format un cuplu cu Gabriel Soto din 2020. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, însă la început actorul era căsătorit cu Geraldine Bazan. S-a spus pe atunci că actrița de origine rusă este vinovată pentru divorțul celor doi. Printre telenovelele în care a jucat se numără vino el amor în 2016, dar și La historia de Juana, Nadie como tu sau Soltero con hijas.

Urma să se căsătorească cu Gabriel Soto, însă nunta lor a fost amânată din cauza războiului care s-a pornit între Rusia și Ucraina. Ulterior, aceste planurile personale nu au mai fost atinse. La scurt timp după separare, Irina Baeva a povestit că de fapt a existat o nuntă.

Irina Baeva nu își șterge tatuajul pe care l-a făcut cu Gabriel Soto

Actrița a subliniat că nu va încerca să șteargă amintirile pe care le-a avut cu fostul său partener, chiar dacă acestea sunt dureroase. Nu sunt puține imaginile pe care vedeta le are acum în minte, atunci când se gândește la Gabriel Soto. Chiar în iarna anului 2023, cei doi au călătorit la New York alături de fiicele acestuia.

Citește și: Cum a finalizat Gabriel Soto relația cu Irina Baeva. Actrița de origine rusă a dezvăluit tot

Relația Irinei Baeva cu cele două era una perfectă, așa cum o descrie chiar Gabriel Soto. Recent, vedeta a punctat că se găsește într-un moment dificil al vieții sale, însă nu își dorește să renunțe la tatuajul pe care l-a realizat alături de el.

“Ah, nu! Acest tatuaj este cu Mexic, e un simbol. Vrea să spună că tu ești tu și eu sunt eu și suntem toți unul.”, a spus în fața reporterilor. A subliniat faptul că reprezintă foarte mult pentru propria persoană.

“Înseamnă foarte mult pentru mine, mai ales că va rămâne ca un simbol mexican.”, a transmis aceasta în cel mai recent interviu oferit.

În articolul

Irina Baeva nu are nevoie de Gabriel Soto din punct de vedere financiar. S-a declarat independentă în acest sens

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 septembrie 2024. Racii au parte de cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât îl costă pe un român încălzirea pentru iarnă, deşi îşi taie lemne din propria pădure: "E teroare cu ele"
a1.ro
Mama a doi copii a vândut casa și locuiesc într-un cort. Ce spune despre cheltuielile lunare și cum li s-a îmbunătățit viața
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
3 semne zodiacale sunt testate de Univers pe 16 septembrie 2024. Află dacă te numeri printre ele
useit.ro
De ce a vibrat Pământul timp de 9 zile. Sursa surprinzătoare a fost descoperită în Groenlanda
as.ro
Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său! Și-a găsit cu greu cuvintele: „Suntem devastați”
MediCOOL
Cauze ale durerilor de rinichi. Ce poate provoca disconfort la nivelul acestor organe
Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
DeParinti
Cât de sigur e să mănânci struguri în timpul sarcinii. Ce spun specialiștii
MediCOOL
Ceaiuri pentru imunitate. Cum pot sprijini apărarea organismului
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x