Irina Baeva, primele declarații despre familia sa în contextul războiului. Mesajul transmis de vedetă

Publicat pe 03.03.2022 la 16:10 Actualizat pe 03.03.2022 la 16:43

Irina Baeva a oferit primele declarații despre familia sa în contextul războiului. Mesajul transmis de vedetă a reușit să ajungă pe rețelele sociale.

Irina Baeva poartă o rochie scurtă neagră

Irina Baeva, primele declarații despre familia sa

Profimedia Images

Irina Baeva a oferit primele declarații despre familia sa în contextul războiului. Actrița le-a dezvăluit fanilor cum reușesc să treacă cei dragi prin acest momente tulburătoare din Europa de Est. Pe de altă parte, vedeta a dezvăluit că își dorește naționalitatea mexicană, asta pentru că în adâncul sufletului face parte din lumea spectacolului din America de Nord de ceva vreme.

Irina Baeva, primele declarații despre familia sa în contextul războiului

Irina Baeva și-a asigurat fanii din Rusia că familia ei se găsește în afară oricărui pericol în contextul războiului. Într-un interviu acordat reporterilor, Irina Baeva a mărturisit că este alături de părinți în fiecare zi și este deja la curent cu toate noutățile din țara sa natală.

“Familia mea este bine, eu sunt în permanență contectată la știri. Totul este liniștit, ei sunt bine.”, a mărturisit vedeta. Cu toate acestea, faimoasa rusoaică nu a dorit să facă precizări în ceea ce privește războiul lansat de Rusia împotriva Ucrainei. Aceasta a specificat doar că familia sa este în afara oricărui pericol și că lucrurile sunt liniștite în interiorul căminului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Discutăm prin mesaje în fiecare zi. Vorbim, bineînțeles cu diferențele de fus orar, dar până acum totul e liniștit.”, a spus Irina Baeva, conform Univision.com. Faimoasa rusoaică și-a îndeplinit visul de a deveni actriță în Mexic și cu trecerea timpului a devenit una din cele mai iubite persoane din showbiz. Irina Baeva se poate mândri cu o carieră profesională de succes, dar și cu planuri personale bine conturate, asta pentru că la momentul actual este logodită cu actorul Gabriel Soto.

Pentru ca lucrurile să meargă într-o direcție pozitivă, Irina Baeva a dezvăluit că își dorește să devină cetățean al Mexicului cu acte în regulă.

Irina Baeva își dorește naționalitate mexicană

Irina Baeva a mărturisit că Mexic este “prima și ultima mea casă” și că în curând își va îndeplini visul de a fi cetățean cu acte în regulă.

“Real, deja pot face demersurile necesare. Deja au trecut 10 ani de când locuiesc în Mexic, în această vară se împlinesc 10 ani. Mi-ar plăcea”, a mărturisit Irina Baeva. Cât despre planurile de nuntă cu Gabriel Soto, faimoasa actriță mărturisește că momentan toate pregătirile au fost amânate, însă odată ce viața va reveni la normal, totul se va relua.

“Suntem în toi cu pregătirile, filmăm în același timp. Ne gândim cum să-mi aduc părinții în Mexic, deja s-a rezolvat acest lucru.”, a mărturisit vedeta. Conform planurilor, nunta celor doi îndrăgostiți ar trebui să aibă loc în vara lui 2022, însă în contextul actual toate pregătirile au fost amânate.

“Cred că la sfârșitul acestui an vom fi căsătoriți. Suntem foarte bucuroși.”, a continuat aceasta. Irina Baeva este născută pe 25 octombrie 1992 și este cunsocută ca model și actriță. De-a lungul timpului a fost nominalizată în cadrul Tvynovelas în cadrul categoriei “Best Female Revelation”. Cu toate că la momentul actual trăiește o frumoasă relație de iubire cu Gabriel Soto, începutul idile alături de actor nu a fost unul tocmai favorabil, asta pentru că actorul a fost căsătorit cu Geraldine Bazán.

În articolul

Irina Baeva, primele declarații despre familia sa în contextul războiului. Mesajul transmis de vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x