Irina Baeva revine în mediul online cu inelul de logodnă pe deget. Vedeta a petrecut într-un resort de lux

Publicat pe 20.01.2023 la 15:15 Actualizat pe 20.01.2023 la 15:37

Irina Baeva revine în mediul online cu inelul de logodnă pe deget. Vedeta a petrecut într-un resort de lux, locație în care s-a fotografiat și Sebastian Rulli.

Irina Baeva poartă părul prins în coc și o salopetă neagră

Irina Baeva revine în mediul online cu inelul de logodnă pe deget

Getty Images

Printre zvonurile legate de separarea de Gabriel Soto, frumoasa Irina Baeva a decis să se îndepărteze de lumea înconjurătoare într-un resort de lux în Riviera Maya, același loc pe care l-a frecventat în același timp și Sebastian Rulli.

Irina Baeva revine în mediul online cu inelul de logodnă pe deget

După ce a declarat faptul că nunta a fost amânată în cadrul contextului războiului, Irina Baeva a reapărut în mediul online, însă fără Gabriel Soto. Cu toate acestea, inelul de logodnă îi este încă vizibil pe deget, iar fanii au remarcat imediat acest lucru. Pentru a sublinia faptul că despărțirea nu intră în calcul, vedeta și-a lăsat mâna la vedere în cea mai recentă imagine publicată pe pagina personală de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un videoclip publicat pe pagina personală de Instagram și redistribuit de către cei din cadrul resortului, îl putem vedea și pe Sebastian Rulli care a mărturisit că se bucură de timpul liber alături de prieteni. Cei care se ocupă de administrarea paginii de Instagram a restorului au vrut să ateste în clar faptul că Irina Baeva și Gabriel Soto se află împreună în același loc. De altfel și Sebastian Rulli s-a arătat extrem de mulțumit de primire, spunând că nu-și mai dorește să plece.

Citește și: Irina Baeva vorbește despre separarea de Gabriel Soto. Ce spune vedeta despre zvonurile apărute în presă

Înainte de finalizarea anului 2022, au apărut speculații cum că Irina Baeva și Gabriel Soto s-au despărțit. După o lungă perioadă în care nunta a fost amânată, cei doi au continuat să posteze fotografii în mediul online, însă cele de cuplu au lipsit cu desăvârșire. Se pare totuși că îndrăgostiții au petrecut sărbătorile împreună, dar și anul nou. De ceva timp, misterul continuă în ceea ce privește relația dintre actorul de 46 de ani și modelul în vârstă de 30 de ani. În cel mai recent interviu, actorul a refuzat să vorbească despre ceea ce se întâmplă în prezent cu Irina Baeva.

Gabriel Soto a refuzat să vorbească despre relația cu Irina Baeva

Un alt zvon legat de relația dintre Gabriel Soto și Irina Baeva spune că Geraldine Bazan, fosta soție a actorului, l-a ajutat pe acesta să se mute din apartamentul pe care l-a împărțit o bună perioadă de timp cu actrița în vârstă de 30 de ani. De altfel, vedeta din Rusia a subliniat de mai multe ori faptul că relația cu actorul continuă, însă nunta este amânată din cauza războiului.

Citește și: Gabriel Soto vorbește despre planurile pe care le dorește îndeplinite la final de an. Actorul vrea să-și petreacă sărbătorile în familie

“Dacă aș știi..uite, eu am o scuză foarte bună. Eu sunt rusoaică și din păcate, cu tot ceea ce se întâmplă acum în țara mea e mai complicat pentru părinții mei să vină și să participe la nuntă.”, a declarat actrița, potrivit Hola.com.

Ulterior, aceasta a lăsat să se înțeleagă faptul că sărbătorile au fost petrecute împreună cu Gabriel Soto. De altfel, și Geraldine Gazan a lăsat să se înțeleagă faptul că fostul său soț se află în același resort ca și Irina Baeva.

“Fetele o să vină cu mine, acum sunt cu tatăl lor în Cancun și acum ne întâlnim. O să merg acolo și o să rămână cu mine.”, a declarat.

În articolul

Irina Baeva revine în mediul online cu inelul de logodnă pe deget. Vedeta a petrecut într-un resort de lux

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x