Irina Baeva s-a lăsat fotografiată pe străzile din New York. Partenera lui Gabriel Soto își continuă activitatea profesională

Publicat pe 02.11.2022 la 14:11 Actualizat pe 02.11.2022 la 15:32

Irina Baeva s-a lăsat fotografiată pe străzile din New York. Partenera lui Gabriel Soto își continuă activitatea profesională departe de platourile de filmare.

Irina Baeva poartă o rochie albă fără mâneci și cu decolteu și zâmbește

Irina Baeva s-a lăsat fotografiată pe străzile din New York în timp ce era imaginea principală în cadrul unei ședințe foto

Profimedia Images

Irina Baeva se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Mexic. Rusoaica în vârstă de 30 de ani a reușit de-a lungul timpului să-și mențină statutul de vedetă datorită talentului și frumuseții sale. De asemenea, relația cu Gabriel Soto a reușit să o aducă întotdeauna în atenția fanilor și a jurnaliștilor.

Irina Baeva s-a lăsat fotografiată pe străzile din New York

rina Baeva și-a sărbătorit de curând ziua de naștere. Cu toate că zvonurile legate de separarea de Gabriel Soto au apărut pe internet la fiecare pas, relația dintre cei doi continuă la fel de surprinzătoare ca la început. Cei doi au petrecut momente de neuitat cu ocazia împlinirii celei de-a 30-a zi de naștere a frumoasei rusoaice. Fotografiile au fost postate la Instastory și au reușit să-i surprindă pe internauți. Cu toate acestea, cele mai recente imagini urcate pe internet de Irina Baeva o arată pe această în călătorii realizate de una singură, fără partenerul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedeta a sărbătorit în Quatar alături de echipa sa, dar și în New York, acolo unde a avut o a doua petrecere. Gabriel Soto a ținut să o surprindă pe iubita sa cu mai multe detalii romantice chiar în Mexic, la 8 zile după ziua sa de naștere. La scurt timp, Irina Baeva le-a arătat fanilor cum a fost întâmpinată în propria casă.

“La mulți ani, Irina! Este adevărat că nu contează anii care trec, contează doar bagajele pe care le facem pentru a porni în această călătorie minunată împreună.”, a scris Gabriel Soto. Vedeta s-a declarat “norocoasă” de a avea un astfel de partener lângă ea și a lăsat câteva cuvinte emoționante în mediul online. Nu a fost pentru prima oară când Gabriel Soto și Irina Baeva au dezmințit faptul că nu mai formează un cuplu. Cei doi au oferit declarații jurnaliștilor, însă niciodată nu au demonstrat prin fotografii acest lucru.

“Încep această etapă plină de iubire și binecuvântare.”, a mărturisit Irina Baeva.

Irina Baeva și-a sărbătorit ziua de naștere

Emoționată pentru că s-a reîntors alături de partenerul său, Irina Baeva a ținut să le arate fanilor cadoul pe care l-a primit din partea iubitului său: „Le mulțumesc tuturor pentru că mi-ați făcut această zi atât de specială”. Într-o altă postare, vedeta a făcut referire la perioada revelatoare prin care trece, atât din punct de vedere personal cât și profesional.

În luna iulie a anului trecut a fost ultima dată când Gabriel Soto și Irina Baeva au pozat împreună ca și cuplu, De atunci, zvonurile legate de separare au apărut în cadrul postărilor pe rețelele sociale. Actorul a explicat care a fost motivul pentru care au încetat să realizeze fotografii romantice.

“Irina revine în câteva zile și o să sărbătorim. Eu o să continui filmările. Ea a fost o lună în Quatar, o lună în Rusia și aproape trei luni în New York. Nu am mai urcat nimic de acest gen pe rețelele sociale pentru că nu am fost împreună și când am fost nu am stat să ne preocupăm de astfel de activități, nu e necesar pentru noi.”, a spus actorul.

În articolul

Irina Baeva s-a lăsat fotografiată pe străzile din New York. Partenera lui Gabriel Soto își continuă activitatea profesională

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x