Irina Baeva și Gabriel Soto au anunțat oficial că s-au despărțit. Ce mesaj a distribuit actorul de telenovele

Publicat pe 17.07.2024 la 11:21 Actualizat pe 17.07.2024 la 12:25

Actorii au confirmat faptul că nu mai formează un cuplu după săptămâni întregi de speculații. Pe pagina personală de instagram, Gabriel Soto a lăsat un mesaj transmis și de Irina Baeva. Cei doi s-au logodit în 2021 și au anulat planurile de nuntă în mai multe ocazii.

actori in diferite ipostaze

Irina Baeva și Gabriel Soto au anunțat oficial că s-au despărțit

Instagram

După cinci ani de relații și varii ocazii în care și-au amânat nunta, Gabriel Soto și Irina Baeva au anunțat în mod oficial că nu mai formează un cuplu. Mesajul a venit pe pagina personală de instagram a actorului și a fost semnat de ambii. La scurt timp după zvonurile că acesta s-ar iubi cu Cecilia Galliano a venit vestea despărțirii.

Irina Baeva și Gabriel Soto au anunțat oficial că s-au despărțit

Comunicatul i-a luat prin surprindere pe mulți, pe când alții se așteptau la această veste de ceva timp. Atât Irina Baeva cât și Gabriel Soto se află în prezent în pline reprezentații ale operelor de teatru, acolo unde joacă rolurile de protagoniști. Dacă actrița din Rusia joacă în Aventurera, fostul său partener este implicat ca și protagonist în El precio de la fama.

“Cu cel mai profund respect și cea mai mare dragoste vrem să comunicăm că după mulți ani de iubire, sprijin și legăminte, am luat decizia de a pune punct relației noastre. Au fost ani în care am învățat, am experimentat și pentru asta vom fi mereu recunoscători. În ceea ce privește motivele separării, vrem să menționăm că lucrurile vor rămâne în cerc închis.”, au scris actorii în comunicatul transmis, arată univision.com.

Citește și: Gabriel Soto a publicat un filmuleț amuzant cu fiica Elissa. Chiar dacă a divorțat de Geraldine Bazan în 2018, actorul are o relație specială cu copiii săi

Actorii s-au cunoscut în 2016, atunci când au fost actorii principali în telenovela Vino el amor. Cu toate acestea, dragostea i-a luat prin surprindere ulterior, pe când au lucrat împreună în cazul operei de teatru Por que los hombres a las cab...Potrivit declarațiilor pe care Irina Baeva le-a oferit lui Yordi Rosado în 2021, aceasta s-a îndrăgostit de Gabriel Soto după ce acesta se despărțise deja de fosta soție, Geraldine Bazán.

Actrița de origine rusă a fost atunci mărul discordiei, motivul pentru divorțul celor doi. În 2018, aceștia au semnal hârtiile oficiale. Pe 14 februarie 2019, Irina Baeva și Gabriel Soto au vorbit pentru prima oară despre relația lor într-un interviu care a apărut într-o publicație cunoscută la nivel mondial. În 2021 și-au anunțat logodna, însă nunta a fost amânată de mai multe ori de-a lungul timpului. Prima oară din cauza obligațiilor profesionale ale acestora, ulterior din cauza războiului între Rusia și Ucraina.

Sara Corrales ar fi avut o relație de iubire cu Gabriel Soto

În 2022, Gabriel Soto a fost protagonistul telenovelei Mi camino es amarte, acolo unde a împărțit personajul principal cu Sara Corrales. Pe atunci s-a spus că Irina Baeva și partenerul ar avea o criză în relație. Ulterior, s-a zvonit că actorul ar fi încercat să-și cucerească colega de platou.

Citește și: Irina Baeva va interpreta același rol pe care l-au avut în trecut Edith Gonzalez și Niurka. Gabriel Soto reacționează

Chiar Sara Corrales a punctat că a primit informații prețioase din partea lui Gabriel Soto. Chiar dacă au negat, s-a punctat de atunci faptul că relație dintre Irina Baeva și partenerul său era fracturată. În vara anului 2023 au apărut primele idei despre separare, dat fiind faptul că îndrăgostiții nu mai publicau fotografii împreună. În luna septembrie a aceluiași an au reapărut pe rețelele sociale.

Totul părea bine în ceea ce-i privește, însă în iunie 2024 au reapăratu scandalurile. S-a spus că Gabriel Soto s-ar iubi cu Cecilia Galliano, ceea ce a provocat un nou scandal.

În articolul

Irina Baeva și Gabriel Soto au anunțat oficial că s-au despărțit. Ce mesaj a distribuit actorul de telenovele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 septembrie 2024. Peștii privesc viața cu alți ochi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Fructul ciudat cu gust de îngheţată de vanilie. E originar din India, dar e cultivat la Buzău
a1.ro
Finala Splash! Vedete la apă sezon 6. Cine a câștigat premiul cel mare. Bătălia a fost una strânsă
HelloTaste.ro
Musaca de vinete, gratinată cu cașcaval și parmezan
Catine
3 zodii ale căror relații se îmbunătățesc semnificativ în septembrie 2024
useit.ro
De ce ne micșorăm pe măsură ce îmbătrânim. Diferența de înălțime poate ascunde afecțiuni importante
as.ro
Ion Ţiriac, promisiune uriaşă pentru David Popovici după ce i-a oferit cadou două maşini de lux! Dialog incredibil între cei doi
MediCOOL
Înot vs. alergare: care este mai eficient pentru sănătatea organismului
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
DeParinti
Ce este sarcina heterotopică: de ce este periculoasă, cât de des apare și cum este tratată
MediCOOL
Metode naturale de ameliorare a ridurilor. Ce poți face pentru a le estompa
HelloTaste
Rețetă delicioasă de carrot cake sau tort de morcovi. Ingrediente și mod de preparare
x