Irán Castillo sărbătorește 1 an de la nașterea fiului său. A postat în mediul online fotografii pentru a demonstra cât de mult a crescut

Publicat pe 13.02.2023 la 10:26 Actualizat pe 13.02.2023 la 10:52

Irán Castillo sărbătorește 1 an de la nașterea fiului său. A postat în mediul online fotografii pentru a demonstra cât de mult a crescut.

Iran Castillo poartă o bluză albă și părul scurt cu breton într-o parte

Irán Castillo sărbătorește 1 an de la natșerea fiului său

Profimedia Images

Acum 1 an, faimoasa vedetă de telenovela anunța că a devenit mămică pentru a doua oară. Acum le arată fanilor cât de mult a crescut băiețelul său cu ocazia zilei sale de naștere.

Irán Castillo sărbătorește 1 an de la nașterea fiului său

Pe data de 10 februarie 2022, Irán Castillo a devenit mămică pentru a doua oară. Pe rețelele sociale a dezvăluit că Demian, fiul său, a venit pe lume. Actrița din Clase 406 a publicat mai multe fotografii pe contul său personal de Instagram, acolo unde de cele mai multe ori își surprinde fanii cu cele mai inedite ipostaze. Într-un filmuleț emoționant, actrița își întreabă fiul cum se simte la vârsta de 1 an și îl felicită pentru viața pe care i-a oferit-o.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bebelușul îi răspunde prin diferite sunete, iar Irán Castillo recunoaște printre gândurelile specifice micuților, un simplu “da” din partea acestuia. În dreptul imaginilor, mama celebră se arată fericită pentru schimbarea pe care micuțul a reușit să o aducă în viața sa și a familiei sale. Spune că de cele mai multe ori nu-i vine să creadă ceea ce i se întâmplă.

Citește și: Irán Castillo a postat o fotografie emoționantă alături de fiica cea mare. Vedeta este mămică a doi copii

“E minunat, seamănă cu tine”, “Totul un zâmbet, seamănă cu sora sa”, “Foarte asemănător cu mami, scumpul”, „Frumos ca mama lui”, „Felicitări, e frumos și seamănă cu tine”, „E asemănător ție”, au fost comentariile lăsate de fani. Cu toate că Irán Castillo s-a bucurat de celebrarea zilei fiului său, nu a ținut să organizeze vreo petrecere. Chiar dacă micuțul Demian a crescut fără nicio problemă, nașterea nu a fost lipsită de momente pline de emoție.

Pentru început, reamintim că Iran Castillo a dezvăluit că este însărcinată la vârsta de 44 de ani. Medicii i-au specificat încă de la început că sarcina poate avea probleme. De asemenea, unul dintre specialiștii i-a transmis un diagnostic greșit pe care l-a verificat ulterior.

Viața de familie a faimoasei Iran Castillo

Alături de Pepe Ramos, actrița a ținut să caute o a doua părere, ceea ce le-a confirmat faptul că bebelușul urma să se nască complet sănătos. Pentru a-l aduce pe lume, Iran Castillo a ținut să nască în propria casă, însă nu a fost deloc ușor. În timpul procesului, a simțit că nu poate realiza acest lucru și chiar a luat în considerare o cezariană.

Din fericire, Demian și-a reglat ritmul cardiac la timp pentru ca mama sa celebră să nască pe cale naturală, așa cum și-a dorit încă de la început. Ulterior, nu au mai existat probleme odată ce bebelușul a început să crească. Platformele digitale i-au rămas mereu un loc în care aceasta să-și exprime părerile în legătură cu ideea complexă a maternității.

Iran Castillo și Pepe Ramos au devenit părinți în luna februarie a lui 2022, după ce au primit un diagnostic greșit din partea medicilor. Cei doi au trecut printr-o perioadă dificilă, însă au reșit să treacă peste această, iar acum se bucură împreună de familie pe care și-au construit-o. Având în vedere vârsta înaintată pentru a rămâne însărcinată, Iran Castillo a fost obligată să realizeze mai multe controale pentru a evita orice problemă.

În articolul

Irán Castillo sărbătorește 1 an de la nașterea fiului său. A postat în mediul online fotografii pentru a demonstra cât de mult a crescut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x