Irán Castillo a postat o fotografie emoționantă alături de fiica cea mare. Vedeta este mămică a doi copii

Publicat pe 19.12.2022 la 15:03 Actualizat pe 19.12.2022 la 15:35

Irán Castillo a postat o fotografie emoționantă alături de fiica cea mare. Vedeta este mămică a doi copii.

Irán Castillo poartă o bluză albă, zâmbește și are părul despins

Irán Castillo a postat o fotografie emoționantă alături de fiica cea mare

Profimedia Images

Irán Castillo este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Mexic, protagonista telenovelelor ce au schimbate viețile fanilor de-a lungul timpului. Acum este mămică a doi copii și se bucură de o viață liniștită de familie.

Irán Castillo a postat o fotografie emoționantă alături de fiica cea mare

Deși se află în prim proces de alăptare, Iran Castillo a luat decizia recentă de a participa în cadrul unui show televizat. Cei care o îndrăgesc au rămas de-a dreptul surprinși atunci când au văzut figura vedetei în spatele măștii. Aceasta s-a arătat fericită pentru experiența trăită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu știți ce fericită am fost în cadrul acestui show, m-am distrat ca o copilă. A fost totul foarte diferit, dar m-am distrat ca o fetiță mică.”, a descris vedeta din S.O.S me estoy enamorando. Aceasta le-a mulțumit producătorilor emisiunii, dat fiind faptul că au existat mai multe complicații pe parcurs.

Citește și: Cinci dintre foștii componenți ai trupei RBD și-au blocat conturile de socializare. Alfonso Herrera nu se numără printre aceștia

“Adevărul e că vreau să mulțumesc întregii echipe pentru răbdare, a trebuit să și alăptez. Nu mi-am imaginat că o să fac asta acum, dar am făcut-o.”, a spus vedeta. Chiar dacă s-a văzut eliminată, vedeta a mărturisit că s-a simțit de-a dreptul fericită pentru participare.

“Nu știți ce mulțumită sunt. Mă simt foarte fericită că am ajuns până aici și am ajuns destul de departe.”, a spus. Printre indicii s-a numărat referința pentru opera “El mago de Oz”, acolo unde a fost protagonistă în 2010, dar și cărțile ce reprezintă “soarele” și “luna”. Acestea făceau trimitere la telenovela “Sonadoras”, producție din care a făcut parte de asemenea. Este cântăreață, actriță și mamă în același timp. Are o fiică Irka Castillo în vârstă de 11 ani și un fiu pe nume Demian, ce s-a născut în luna februarie. Vedeta a postat recent o fotografie în care apare alături de cea mică. Are peste 900 de mii de fani pe pagina personală de Instagram.

Cum s-a pregătit Iran Castillo pentru personajul “Geisha”

Iran Castillo i-a surprins pe toți cu cel mai recent proiect profesional. Deși a devenit mămică în luna februarie, a simțit nevoia să revină în atenția fanilor cu un “rol” inedit de această dată.

“Am încercat să-mi creez condiție înainte. Am încercat să dansez, să ridic greutăți. Demian a fost de mare ajutor. Îmi luam bebelușul în brațe și dansam.”, a dezvăluit actrița din Mexic. Deși a știut că va fi o provocare frumoasă, Iran Castillo a întâlnit și diferite obstacole pe drum.

Citește și: Giovanna Antonelli surprinde într-un body negru mulat, pe tocuri amețitor de înalte. Actrița s-a arcuit cât putut pentru o imagine de senzație

“Eu aveam chef să intru în acest concurs de multă vreme și când am avut ocazia am zis că e ceva incredibil. Dar când am îmbrăcat costumul nu puteam să respir. Capul îl simțeam foarte mare, dar puțin câte puțin m-am adaptat și apoi nu mi s-a mai părut că era atât de greu.”, a declarat. Aceasta subliniază faptul că bebelușul de 9 luni cere foarte multă atenție, iar această experiență a trăit-o cu nenumărate emoții pozitive.

“Au fost câteva zile mai complicate pentru că am un bebeluș de 9 luni care cerea atenție și toate cele. Dar au fost persoane care m-au ajutat.”, a spus.

În articolul

Irán Castillo a postat o fotografie emoționantă alături de fiica cea mare. Vedeta este mămică a doi copii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi se vând cu doar 20 de lei kilogramul
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini rare
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x