Istoria profesională a faimoasei actrițe Jacqueline Andere. A devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete de telenovele

Publicat pe 07.03.2024 la 15:36 Actualizat pe 08.03.2024 la 11:52

Jacqueline Andere este una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele. Cum și-a început traiectoria profesională și cele mai bune producții în care a jucat.

actriță în diferite ipostaze

Istoria profesională a faimoasei actriței Jacqueline Andere

Getty Images

Jaqueline Andere a avut de-a lungul timpului o traiectorie profesională inedită. Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele, marcând o epocă a producțiilor de succes. În ziua de 8 martie, reamintim cele mai inedite proiecte în care s-a implicat și cum și-a început cariera.

Istoria profesională a faimoasei actrițe Jaqueline Andere

A demonstrat că își merită locul în lumea artistică și de asemenea a putut să-și construiască o familie în adevăratul sens al cuvântului pe plan personal. A ținut ca drepturile să-i fie respectate întotdeauna și ca societatea să îi ofere ceea ce a avut nevoie întotdeauna. Atunci când ne gândim la lumea spectacolului, vedem o lume unde totul este adreabil, perfect și fără probleme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, a fost un mediu diferit pentru femei încă de la început. Multe dintre cele care fac parte din showbiz au început să-și spună poveștile și să se facă auzite, datorită faptului că vocea lor este astăzi mult mai puternică.

Citește și: Chantal Andere și Jaqueline Andere lucrează pentru prima oară împreună într-o telenovelă. Vezi cum arată cele două în prezent

Printre acestea se numără și Jaqueline Andere, actrița de telenovele care a reușit să rămână întotdeauna pe primele locuri în topurile preferințelor. Între 2019 și 2022 a oferit primele interviuri în care a vorbit cu sinceritate despre ceea ce a însemnat traiectoria sa profesională până în prezent. El maleficio este cea mai nouă telenovelă în care s-a implicat, fiind și o schimbare în ceea ce privește planurile sale în acest sens. Acest lucru s-a întâmplat datorită faptului că a fost protagonista aceleiași producții din 1983 alături de Ernesto Alonso.

“De mică mi-am dorit să fiu o stea. Am început la 16 ani cu roluri extra și apoi, mulțumită lui Luis de Llano Palmer, am jucat în mai multe telenovele. Ca să joc primul rol de protagonistă a trebuit să treacă 10 ani.”, a spus actrița, arată tvnotas.com.mx. A mărturisit că niciodată nu a regretat faptul că și-a ales cariera de actriță. Aplauzele și iubirea pe care le-a primit din partea publicului au valorat întotdeauna extrem de mult pentru vedeta de telenovele.

Jaqueline Andere recunoaște că soțul i-a fost infidel de două ori

Cu toate că a avut o căsnicie fericită de-a lungul timpului, a recunoscut că soțul a înșelat-o de două ori. A decis totuși să continuie alături de cel care i-a rămas alături până la final. A fost căsătorită timp de 32 de ani cu José María Fernández Unsáin. Acesta era cu 25 de ani mai în vârstă decât actrița de telenovele.

Citește și: Chantal Andere și-a sărbătorit fiul de 9 ani. Actrița le-a arătat fanilor cât de mult a crescut acesta

“M-a înșelat, da, de două ori. L-am întrebat unde a fost, cu cine, vedeam că minte. N-am aflat niciodată.”, a povestit vedeta. A aflat ulterior de cea de-a doua etapă când soțul a înșelat-o, însă și atunci a preferat să rămână alături de el. Acesta a murit în 1997 și cu toate acestea, a recunoscut că a fost “cea mai fericită femeie din lume, când el a trăit.”

Chantal Andere este fiica ce i-a urmat pașii în lumea actoriei. Este recunoscută pentru rolurile din telenovele și în prezent are peste 600 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

În articolul

Istoria profesională a faimoasei actrițe Jacqueline Andere. A devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete de telenovele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x