Istoria relațiilor lui William Levy și perioadele în care a fost infidel. A avut o traiectorie tumultoasă

Publicat pe 16.04.2024 la 11:24 Actualizat pe 16.04.2024 la 12:20

Actorul de origine cubaneză a fost implicat sentimental în mai multe relații de-a lungul istoriei sale. În multe ocazii a fost acuzat de infidelitate. Vezi ce traiectorie personală a avut William Levy în acest sens.

artiști pe scenă

William Levy și Paula Fernandez în cadrul Grammy Awards. 14 nov. 2019, Las Vegas

Getty Images

După o relație de 20 de ani, William Levy și Elizabeth Gutiérrez și-au anunțat oficial separarea. Această știre a venit ca o surpriză pentru fani, cu toate că de-a lungul timpului cei doi au avut mai multe tentative de a renunța la sentimentele care au ajuns să-i unească la început.

Istoria relațiilor lui William Levy și perioadele în care a fost infidel

Știrea a ajuns să-i ia prin surprindere pe fani, însă aceștia au readus la suprafață istoricul relațiilor lui William Levy și cum au decurs acestea de-a lungul timpului. Nu au fost puține dățile în care actorul de origine cubaneză a ajuns pe primele pagini ale publicațiilor pentru presupuse infidelități cu femei care i-au fost colege de platou și nu numai.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Samadhi Zendejas este actrița care a jucat alături de William Levy și a părut să fie mărul discordiei în cazul ultimei despărțiri. Cu toate acestea, nu este prima cu care cubanezul să fi fost infidel. Istoria dintre William Levy și Elizabeth Gutiérrez a început în 2002. După ce amândoi au declarat că formează un cuplu se vehicula că relația acestora va dura pentru totdeauna.

Chiar dacă nu s-au căsătorit niciodată, au format o adevărată familie. Totul a început să se precipite în 2008, când au ajuns să se afle primele indicii despre infidelitățile lui William Levy. La acea vreme, actorul a fost relaționat cu Maite Perroni. Prima separarea de Elizabeth Gutiérrez a venit un an mai târziu, când s-a aflat că actorul ar fi avut o altă relație cu Jacqueline Bracamontes.

Citește și: William Levy rupe tăcerea în legătură cu despărțirea de Elizabeth Gutiérrez: “Am multe lucruri de spus”

Acestea au fost cele mai mediatizate infidelități ale lui William Levy. În 2011, cei doi s-au despărțit încă o dată, asta pentru că se zvonea că tatăl lui Christopher Levy continuă să aibă alte relații amoroase.

În 2014 și 2019 au apărut alte idei legate de scandalurile din cuplul celebru, de data aceasta fiind în prim-plan actrița de origine spaniolă Alicia Sanz.

Care a fost ultima presupusă infidelitate a lui William Levy

Anul 2023 a venit cu o ultimă picătură care a umplut paharul, asta pentru că William Levy și Samadhi Zendejas au ajuns să lucreze împreună pe platourile de filmare în producția Vuelve a mi.

Citește și: Elizabeth Gutiérrez confirmă pentru prima oară despărțirea de Willam Levy. Ce s-a întâmplat de-a lungul timpului în relația celor doi

Perechea a arătat o chimie perfectă pe micile ecrane și s-a spus că totul a decurs și în realitate. Jocurile romantice au dus la o separare definitivă între William Levy și mama copiilor săi.

Mesajele indirecte lansate de Elizabeth Gutiérrez au fost fără doar și poate îndreptate către rivala sa, dar și către cel care i-a fost partener atâția ani. Cu toate acestea, până în prezent există insuficiente probe care să ateste faptul că Samadhi Zendejas ar fi fost într-adevăr vinovată. Actorul are peste 11 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până acum nu a oferit niciun detaliu legate de viața personală. Și-a nunțat fanii că este pregătit să-și spun propria versiune a poveștii în curând. În prezent, acesta locuiește alături de fiul său, iar Kailey Levy locuiește alături de fosta sa parteneră și mamă a copiilor.

În articolul

Istoria relațiilor lui William Levy și perioadele în care a fost infidel. A avut o traiectorie tumultoasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x