Itatí Cantoral apare pe covorul roșu într-o ținută roz. Are 47 de ani, dar un trup de invidiat

Publicat pe 15.12.2022 la 08:37 Actualizat pe 15.12.2022 la 09:09

Itatí Cantoral apare pe covorul roșu într-o ținută roz. Are 47 de ani, dar un trup de invidiat.

Itatí Cantoral poartă o cămașă albă și are părul tuns bob

Itatí Cantoral apare pe covorul roșu într-o ținută roz

Profimedia Images

Itatí Cantoral este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele. Este cunoscută în special pentru rolul de antagonistă din producția “Maria la del Barrio”. De-a lungul timpului a continuat să-și expună talentul pe micile ecrane, dar și pe scenele teatrelor. Și-a construit o familie frumoasă și continuă să-și surprindă fanii cu ținutele sale inedite prezentate în cadrul evenimentelor mondene. La 47 de ani este un model pentru multe femei.

Itatí Cantoral apare pe covorul roșu într-o ținută roz

A fost căsătorită cu Eduardo Santamarina între 1999 și 2004, iar din relația celor doi au rezultat doi băieți, Roberto Miguel Santamarina Cantoral și Jose Eduardo Santamarina Cantoral. Mezina familiei este tânăra Maria Itati Cruz Cantoral, din căsnicia vedetei cu Carlos Alberto Cruz între 2008 și 2017. Cu toate că s-a despărțit de protagonistul din “Rubi”, aceasta a păstrat o relație de prietenie cu acesta, dar și cu actuala sa soție, Mayrín Villanueva.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Antagonista din “Maria la del barrio” a mărturisit că Mayrin Villanueva este “o femeie incredibilă”. Cea din urmă a ținut să-l felicite pe unul dintre fiii lui Eduardo Santamarina în cadrul unui proiect. Ulterior, Itati Cantoral și-a exprimat cordialitatea față de soția actorului.

Citește și: Ana Maria Orozco din “Betty cea urâtă” a publicat o imagine rară alături de sora sa. Cum arată cele două

“Eu respect foarte mult relația lui Eduardo Santamarina, mai ales că are mulți ani de când este căsătorit și totul funcționează la fel. A avut noroc și nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă el s-ar fi căsătorit cu o femeie care i-ar fi tratat greșit pe fiii mei.”, a explicat actrița în fața camerelor de la “Venga la alegria”, arată Mx.hola.com. Cele două familii se înțeleg atât de bine încât fiicele lor cred că au rude de sânge în comun.

“Mayrin este o ființă umană incredibilă și Julia are toată admirația mea. Maria Itati e cea mai bună prietenă a sa și în plus spune că sunt surori vitrege. Eu nu i-am spus niciodată că nu sunt, dar ea jură că Julia este sora ei.”, a continuat vedeta.

Aceasta a apărut recent pe covorul roșu într-o rochie roz și cizme de aceeași culoare ce i-au lăsat la vedere trupul impecabil. La 47 de ani arată mai bine ca niciodată.

Care este relația actriței Itati Cantoral cu familia fostului său soț, Eduardo Santamarina

În același interviu, Itati Cantoral a vorbit și despre procesul de creștere a fiilor săi și cum a fost să-i vadă pe aceștia transformându-se din copii în adolescenți și adulți. Aceasta spune că suferă acum că aceștia nu mai locuiesc în aceeași casă.

Citește și: Sofia Castro și-a serbat ziua de naștere și a postat o serie de fotografii în mediul online. Cum a petrecut fiica faimoasei Angelica Rivera în Miami

“Încă sufăr, vă jur, aș vrea să cumpăr cărți să mă documentez despre asta. Unul nu-și dă seama când copiii cresc și mitul acela că îi vedem mereu copii este real. Este o decizie dificilă. Toate etapele creșterii sunt frumoase.”, a spus Itati Cantoral.

Chiar dacă cei doi băieți au început să-și caute drumul propriu în viață, Itati Cantoral încă locuiește alături de fiica sa cea mică, Maria Itati. Cele două sunt de nedespărțit.

“Mulțumită lui Dumnezeu și lui Carlos Cruz cu care am această fiică minunată. Are 14 ani și totul este maxim, ne certăm, am totul sub control.”, a spus.

În articolul

Itatí Cantoral apare pe covorul roșu într-o ținută roz. Are 47 de ani, dar un trup de invidiat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x