Itatí Cantoral i-a organizat fiicei María Itatí o petrecere de neuitat. Tânăra a împlinit 15 ani și a fost sărbătorită ca în povești

Publicat pe 23.10.2023 la 12:42 Actualizat pe 23.10.2023 la 13:48

María Itatí, fiica faimoasei actrițe de telenovele și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod spectaculos. Itatí Cantoral a decis să-i organizeze o petrecere în stil mare, iar imaginile au apărut la scurtă vreme în mediul online.

Itatí Cantoral poartă o rochie roz și zâmbește

Itatí Cantoral i-a organizat fiicei María Itatí o petrecere de neuitat

Profimedia Images

Unica fiică a celebrei Itatí Cantoral și-a sărbătorit cei 15 ani pe 21 octombrie în Mexic. A fost organizată o ceremonie religioasă și ulterior o petrecere de-a dreptul spectaculoasă. Actrița s-a arătat mândră că Maria Itati a acceptat în cele din urmă ideea unei celebrări atât de importante.

Itatí Cantoral i-a organizat fiicei María Itatí o petrecere de neuitat

Tânăra adolescentă a pornit către biserică îmbrăcată într-o rochie albă dedicată celor 15 ani, bazată pe ideea unui stil din anul 1920.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am trimis-o la croitor, este incredibilă, perlele, culoarea.”, a spus fata. Mama sa a îmbrăcat o rochie la fel de strălucitoare. Lungă, fără mâneci și cu decolteu, așa s-a arătat Itatí Cantoral în mediul online. Ținuta fetei a fost completată de botine albe ce i-au oferit un aer glamour. Actrița din Maria la del Barrio și-a însoțit fiica, însă aceasta a fost alături și de tatăl său, Carlos Alberto Cruz cu care aceasta a fost căsătorită între 2008 și 2017. Se pare însă că acesta a ajuns mai târziu la slujbă. A fost cea de-a doua uniune a foștilor soți, prima fiind în iulie 2021.

Citește și: Itatí Cantoral și-a sărbătorit fiica. María Itatí a împlinit 15 ani și a avut parte de o zi specială

“Mulțumesc lui Dumnezeu că María a împlinit 15 ani sănătoasă, fără nicio boală, sperăm că așa va continua.”, a spus actrița din Maria la del barrio. A subliniat că a fost nevoită să-și convingă fiica pentru ca momentul să nu treacă neobservat.

“Toată familia mea este foarte unită, a trebuit să o oblig pentru că nu voia.”, a spus vedeta. Fiica sa a primit felicitări din partea vedetelor precum Thalía și Gloria Trevi, două dintre prietenele apropiate ale mamei sale.

“Aici sunt alte nașe. Cavalerii de onoare nu sunt pentru că copiii mei nu au putut să vină, studiază, își finalizează pregătirile pentru carieră, dar un cavaler de onoare mai bun decât tatăl său n-ar fi putut avea.”, a spus vedeta despre gemenii Roberto și Jose Eduardo. La începutul lunii octombrie, aceasta și-a sărbătorit fiica cu o excursie la un parc de distracții.

Itatí Cantoral a dus cenușa mamei sale la slujba fiicei

Un alt detaliu relevant pe care actrița de telenovele l-a dorit înfăptuit a fost ca cenușa mamei sale să fie adusă în cadrul slujbei fiicei. Itatí Zucchi a încetat din viață pe 28 august 2020 din cauza unui atac respirator.

Citește și: Itati Cantoral a îmbărcat rochia de mireasă, însă apariția nu este tocmai ceea ce pare! Imaginile care au agitat fanii

“Mama mereu a visat cei 15 ani ai fiicei mele, eu când am împlinit 15 ani a fost fabulos. Mi-a spus înainte să moară că dacă n-o să fie prezentă, să nu uit să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru anii ăștia. Atunci, Maria, îți mulțumesc pentru că i-a îndeplinit visul mamei și al meu și a tuturor celor din familie. Ce frumos să celebrăm viața, să-i celebrăm viața Mariei, este un miracol. Viața trece foarte repede, trebuie sărbătorită. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceste momente ce umplu cu adevărat inima.”, a spus artista.

Fiica faimoasei Itatí Cantoral consideră că fiica actriței Mayrín Villanueva este sora sa. Cele două au o relație specială și familia mixtă în care trăiesc le aduce numai bucurii și împlinire.

În articolul

Itatí Cantoral i-a organizat fiicei María Itatí o petrecere de neuitat. Tânăra a împlinit 15 ani și a fost sărbătorită ca în povești

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x