Jacky Bracamontes sărbătorește 12 ani de căsnicie. Mesajul pe care l-a lăsat pentru partener i-a uimit pe fani

Publicat pe 03.10.2023 la 10:45 Actualizat pe 03.10.2023 la 11:20

Actrița de origine mexicană și-a sărbătorit căsnicia cu doar câteva zile înainte de a apărea pe scena Premiilor Billboard 2023 ca și prezentatoare. Ce mesaj i-a transmis lui Martin Fuentes.

Jacky Bracamontes poartă o rochie fără mâneci și zâmbește

Jacky Bracamontes în cadrul Billboard Latin Music Awards. 29 septembrie 2022, Florida

Getty Images

Timpul trece ca prin zbor, iar acest lucru se poate vedea foarte ușor în căsnicia faimoasei Jacky Bracamontes cu pilotul de curse de origine mexicană, Martín Fuentes. Cei doi sunt căsătoriți de 12 ani, atunci când au decis să înceapă o etapă nouă în familie. Astăzi sunt părinții a cinci fete.

Jacky Bracamontes sărbătorește 12 ani de căsnicie

Vedeta de televiziunea nu a lăsat ca această zi importantă să treacă fără a-i oferi partenerului său un mesaj emoționant în mediul online. De asemenea, au petrecut împreună în cadrul unei petreceri intime din cadrul căreia am putut vedea o singură fotografie publicată de Jacky Bracamontes pe contul oficial de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“12 ani și încă îi numărăm! La mulți ani, dragostea mea! Sunt cea mai fericită pentru că îmi împart viața cu tine și cu fetițele noastre. Bineînțeles că există suișuri și coborâșuri, dar important este că mereu câștigă momentele bune, râsetele și pacea.”, a scris vedeta.

Printre faimoșii care s-au grăbit să-i aprecieze postarea s-au numărat Eduardo Santamarina și Sebastian Rulli. Pilotul de curse a realizat propria postare pe contul său, acolo unde i-a lăsat soției sale câteva cuvinte de dragoste.

Citește și: Jacky Bracamontes este adepta vacanțelor extravagante. Actrița a călătorit alături de familie la bordul unui submarin

“Astăzi celebrăm ziua în care am decis să spunem da. Îți mulțumesc pentru că ești prietena mea, soția și cea care îmi este alături. Wow, 12 ani. Te iubesc.”, a scris Martin Fuentes. Cei doi s-au căsătorit pe 1 octombrie 2011 la Templo Expiatorio del Santisimo Sacramento în Guadalajara. Sunt părinții fetițelor Mini’ Jacky, Carolina, Renata și gemenele Paula și Emilia.

O săptămână emoționantă pentru Jacky Bracamontes

Pe lângă celebrarea căsniciei, vedeta va avea o săptămână plină pe plan profesional. Emoțiile sunt la ordinea zilei, asta pentru că pe data de 5 octombrie va fi prima dată când va prezenta Premiile Billboard pentru muzica latino 2023. Evenimentul va fi transmis live de Telemundo și rețelele sociale aferente și frumoasa mexicană va fi însoțită de cele trei fiice mai mari.

Citește și: Jacky Bracamontes vorbește pentru prima oară despre Virginia Telich, mama pilotului Martín Fuentes. Care este relația dintre vedetă și soacra sa

“Sunt emoționată pentru că o să preznt Premiile Billboard ale muzicii latino. Sunt foarte onorată și recunoscătoare celor de la Telemundo pentru că s-au gândit la mine și că au avut încredere încă o dată. Am mai prezentat și alte premii alături de ei, dar niciodată Billboard. Sunt fericită!”, a transmis vedeta. Nu mai este mult până când Jacky Bracamontes va călca pe covorul roșu și deja își cunoaște ținutele pe care le va purta în cadrul evenimentului.

“Am pregătit totul de acum câteva săptămâni. Deja vorbesc cu cei care îmi vor crea rochiile, cu echipa de stiliști și cu Karla Birbragher, Laura Barceló care mă machiază. Îl am pe Nayeli Rodríguez care o să mă ajute cu părul. Este o super echipă de câteva săptămâni care se organizează pentru această muncă incredibilă.”, a transmis vedeta.

Jacky Bracamontes spune că și-ar dori cât mai multe rochii în noaptea specială din cadrul Premiilor Billboard, însă la momentul actual nu se cunoaște numărul ținutelor pe care le va schimba. Este una dintre cele mai cunoscute vedete de telenovele și fost model. A jucat alături de Barbara Mori, William Levy și Eduardo Santamarina în Rubi.

În articolul

Jacky Bracamontes sărbătorește 12 ani de căsnicie. Mesajul pe care l-a lăsat pentru partener i-a uimit pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x