Jacky Bracamontes vorbește pentru prima oară despre Virginia Telich, mama pilotului Martín Fuentes. Care este relația dintre vedetă și soacra sa

Publicat pe 16.03.2022 la 13:10 Actualizat pe 16.03.2022 la 13:51

Jacky Bracamontes vorbește pentru prima oară despre Virginia Telich, mama pilotului Martín Fuentes. Care este relația dintre vedetă și socra sa, văzută chiar prin ochii marii actrițe.

Jacky Bracamontes și Martín Fuentes poartă ținute asortate. Cei doi sunt îmbrăcați în alb, iar pilotul are pantaloni negri

Jacky Bracamontes și Martín Fuentes pe covorul roșu. 18 nov. 2015

Getty Images

Jacky Bracamontes vorbește pentru prima oară despre Virginia Telich, mama pilotului Martín Fuentes. Se pare că aceasta este cea care o ajută întotdeauna pe vedetă, atunci când are nevoie de sprijin în relația cu cele cinci fetițe ale sale.

Frumoasa actriță a postat deseori fotografii alături de soacra sa, femeia care a devenit un sprijin real în familia acesteia.

Jacky Bracamontes vorbește pentru prima oară despre Virginia Telich, mama pilotului Martín Fuentes

Jacky Bracamontes le-a dezvăluit fanilor care este relația cu soacra sa, mama pilotului Martín Fuentes. Recent, deși numele vedetei a fost asociat cu despărțirea celebrilor William Levy și Elizabeth Gutiérrez, aceasta și-a asigurat imediat nevinovăția și a demonstrate că nu a fost niciodată implicată în această separare.

De aceea, pentru a reveni la mesaje mai pozitive, Jacy Bracamontes a vorbit recent despre relația pe care o are cu Virginia Telich, mama pilotului Martín Fuentes și bunica celor cinci fetițe ale sale. În cadrul programului “Mesa caliente”, actrița a mărturisit, conform Tvnotas.com.mx: „Adevărul e că o iubesc mult, e o doamnă tare frumoasă. A petrecut un timp îndelungat cu noi în Miami, deși ea locuiește în Mexic. Ea vine mereu alături de noi.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jacky Bracamontes a mărturisit că este întotdeauna în căutarea ajutorului pe care Virgina Telich îl poate oferi în creșterea celor șase fetițe ale sale: “mereu îmi spune, ce fac, cu ce te ajut. Mereu este gata să îmi dea o mână de ajutor.”

Citește și: Jacky Bracamontes, în vacanță alături de familie. Actrița profită de orice moment pentru a fi alături de cei dragi

Jacky Bracamontes a dezvăluit că succesul familiei sale provine din relația deschisă pe care o au cu toții. Alături de cele cinci fetițe, dar și de soț, actriță formează un grup unit și o echipă pe cinste, așa cum a declarat ea însăși. Cu toate acestea, vedeta nu a evitat să vorbească și despre conflictele care apare uneori în relația cu soțul ei, Martín Fuentes.

Jacky Bracamontes vorbește despre conflictele cu soțul său, Martín Fuentes

Jacky Bracamontes a fost implicată recent în scandalul care a ieșit la iveală în urma divorțului dintre William Levy și Elizabeth Gutiérrez. Cu toate că vedeta a vorbit despre relația pe care a avut-o cu celebrul actor, căsnicia sa continuă mai departe în termeni la fel de sinceri ca până acum.

Faimoasa vedetă a vorbit despre conflictele cu soțul său, Martín Fuentes, tatăl celor cinci fetițe ale sale: „Multă răbdare, multă dragoste, trebuie să respiri profund pentru că există lucruri pentru care nu este cazul să te cerți. Mai bine lăsăm apele să se linișească și apoi revenim în discuții amicale. Există totuși probleme pe care trebuie să le discutăm, să le lămurit.”, a spus aceasta.

Jacky Bracamontes a mărturisit că există diferențe enorm între ea și soțul său, însă răbdarea a fost întotdeauna secretul în relația sa. De asemenea, schimbările se produc în fiecare zi și trebuie îmbrățișate ca atare.

Citește și: Jacky Bracamontes și Elizabeth Gutiérrez au pornit un “război” în mediul online. Care este mărul discordiei dintre cele două vedete

“Cred că acesta a fost secretul, să respirăm profund, atât eu cât și el. Suntem persoane diferite care ne vom schimba pe zi ce trece tot mai mult. Ne-am schimbat deja.”, a spus Jack Bracamontes, una dintre cele mai iubite vedete.

În articolul

Jacky Bracamontes vorbește pentru prima oară despre Virginia Telich, mama pilotului Martín Fuentes. Care este relația dintre vedetă și soacra sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x