Jaina Lee Ortiz, frumoasa și curajoasa Andy Herrera din “Eroii din stația 19”

Publicat pe 08.07.2020 la 08:14 Actualizat pe 08.07.2020 la 08:24

instagram/ jainaleeortiz

Jaina Lee Ortiz s-a născut la 20 noiembrie 1986, în California. Aceasta a devenit cunoscută pentru rolul ei ca Detective Annalise Villa în drama c, în 2015. În 2018, frumoasa actriță a primit rolul principal în serialul “Eroii din stația 19”.

Tatăl ei este detective în New York. Acest lucru a inspirat-o să accepte rolurilor ei în seriale și filme de acțiune. Pe lângă pasiunea pentru actorie, frumoasa Jaina este o dansatoare desăvârșită. Ea a început să studieze dansul la vârsta de 9 ani când a luat primele lecții de salsa. Mai târziu, la vârsta de 15 ani, ea a început să predea cursuri de dans, reușind chiar să devină instructor de dans la nivel internațional.

Cariera ei de actriță a început după ce a studiat pentru doi ani actoria la Maggie Flanigan Studios. În 2009, Jaina a apărut în sezonul 2 al serialului „Scream Queens”. Apoi, au urmat rolurile ei din “Rosewood” și “Eroii din stația 19”.

Despre “Eroii din Stația 19”

“Eroii din Stația 19” este un serial de acțiune american creat de Stacy McKee pentru ABC. Premiera a avut loc pe 22 martie 2018. Este al doilea spin-off al serialului "Grey's Anatomy" (după "Private Practice"). Acțiunea se desfășoară în Seattle și se concentrează asupra vieților bărbaților și femeilor de la Seattle Fire Station 19. Rolurile principale sunt interpretate de Jaina Lee Ortiz, Jason George, Gray Damon, Barrett Doss, Alberto Frezza, Jay Hayden, Okieriete Onaodowan, Danielle Savre și Miguel Sandoval.

McKee, Shonda Rhimes, Betsy Beers și Paris Barclay sunt producători executivi ai seriei. În martie 2020, ABC a reînnoit seria pentru un al patrulea sezon care va fi lansat în 2020–2021.

Urmărește serialul Eroii din stația 19 în fiecare vineri de la 20:00, la Happy Channel!

CITEȘTE ȘI

Lucruri neștiute despre actorul Grey Damon din “Eroii din stația 19”

Ce nu știai despre Jason George, Ben Warren din “Eroii din Stația 19”

În articolul

Jaina Lee Ortiz, frumoasa și curajoasa Andy Herrera din “Eroii din stația 19”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x