Jane Levy, actrița din “Suburgatory – Imperfecta viață perfectă”

Publicat pe 29.07.2020 la 11:10 Actualizat pe 05.08.2020 la 15:17

instagram/janeclevy

Jane Levy, actrița care o interpretează pe Tessa Altman în sitcom-ul “Suburgatory – Imperfecta viață perfectă”, a crescut într-o familie de artiști, fiind fiica unui muzician. Ea a studiat la liceul Sir Francis Drake High School din San Anselmo, California. În acei ani ai adolescenței, frumoasa Jane și-a descoperit pasiunea pentru dans.

Astfel, a reușit să danseze în trupa de hip hop a liceului, iar mai apoi a început să joace în numeroase piese de teatru precum “Vrăjitorul din Oz” și “Annie”. După ce petrece doi ani la New York, Jane revine în Los Angeles, iar în 2011 obține primul său rol din cariera de actriță în serialul “Suburgatory”. Se pare că 2011 a fost anul ei de glorie de vreme ce s-a căsătorit cu actorul Jaime Freitas. Din păcate, după doar 7 luni, aceștia s-au despărțit.

În 2012, Jane Levy apare în două filme, “Fun Size” și “Nobody Walks”. În 2013, frumoasa actriță obține un rol în remake-ul filmului horror “The Evil Dead”. Aceasta a mai jucat în “Castle Rock” (2018), în rolul lui Jackie, și în “What If” (2019).

De-a lungul carierei sale, Jane a fost recunoscută ca una dintre cele mai amuzante actrițe. Părul său roșcat a făcut-o pe aceasta să fie deseori confundată cu actrița Emma Stone.

Despre “Suburgatory – Imperfecta viață perfectă”

Scris de către Emily Kapnek, serialul de comedie urmăreşte povestea lui George Altman (intepretat de către Jeremy Sisto), un tată singur, care decide să îşi schimbe total viaţa pentru a-i oferi fiicei sale adolescente, Tessa (interpretată de către Jane Levy), o viaţă mai bună.

Vreme de 15 ani, arhitectul George Altman şi-a crescut fiica în agitatul New York, un oraş al ispitelor şi al pericolelor, aşa cum îl percepe el, însă atunci când a avut primele bănuieli că fiica sa se apropie pe periculosul prag al adolescenţei, a decis să se mute din zgomotosul New York într-o suburbie. Mutarea va avea un impact foarte mare asupra vieţilor lor, iar persoanele care le vor cunoaşte vor avea şi ele un cuvânt de spus.

Regizat de către Alex Hardcastle, Ken Whittingham şi Uta Briesewitz, din distribuţia serialului fac parte: Jeremy Sisto, Jane Levy, Carly Chaikin, Allie Grant, Cheryl Hines, Ana Gasteyer, Alan Tudyk, Chris Parnell, Rex şi Parker Young.

Urmărește serialul “Suburgatory – Imperfecta viață perfectă”, sâmbăta și duminica, de la 13:00, la Happy Channel!

În articolul

Jane Levy, actrița din “Suburgatory – Imperfecta viață perfectă”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp