Jennifer Lopez a renunțat la machiaj chiar în fața milioanelor de admiratori. Cum arată chipul său la 52 de ani, fără retușuri din pensulă

Publicat pe 05.10.2021 la 18:48 Actualizat pe 05.10.2021 la 19:22

Jennifer Lopez a arătat urmăritorilor săi are este rutina sa de îngrijire a pielii. Aceasta s-a demachiat în văzul a milioane de oameni care o urmăreau din casele lor și nu a avut pic de reținere. Cum arată tenul artistei hispanice la 52 de ani.

Jennifer Lopez

Getty

Jennifer Lopez a demonstrat încă o dată că este o femei care artă impecabil și nu se ferește deloc să apară naturală, fără să se lase pe mâna stiliștilor.

Ea a luat discheta demachiantă și a arătat oamenilor de pe tot mapamondul cum are ea grijă ca tenul său să arate impecabil.

Cum arată Jennifer Lopez când nu intră pe mâna stiliștilor

Aceast are un chip ca a unor femei în floare tinereții și dacă multe vedete din străinătate și chiar și de la noi folosesc filtru pentru a-și acoperi micile riduri, JLo nici măcar nu a încercat!

Vedeta nu s-a sfiit de ridurile de expresie din jurul ochii și a gurii și s-a filmat în toată splendoarea. În fața camerei a renunțat la machiaj și-a curățat tenul și a folosit cremele care o ajută să arate perfect la vârsta înaintată.

Citește și: Jennifer Lopez impresionează cu abdomenul "de fier" la 52 de ani. Dovada că vârsta este doar un număr

Pentru că se respectă și dorește să afișeze cea mai bună variantă a sa, starul apelează des la trucurile speciale ale make-up artiștilor pentru a arăta lumii întregi o imagine fabuloasă.

Însă, în viața de zi cu zi, nu se teme de felul în care arată, ba chiar aceasta a adoptat mereu un look natural, iar machiajul ia evidențiat trăsăturile unice, nu a transformat-o.

Citește și: Jennifer Lopez, a îmbrăcat o ținută aparent simplă când a ieșit în oraș, însă pantofii cu toc auriu au fost piesa de rezistență. Cum arată încălțările divei latino

Atunci când nu se lasă pe mâna specialiștilor, Jennifer Lopez arată extraordinar de fresh, semn că nu doar machiajul îi creează look-ul impecabil, ci și grija zilnică pe care o are față de trupul ei.ar și cu look-ul său aproape spre natural.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto.

De această dată a ales să arate tuturor cum este chipul său atunci când nu intră pe mâna profesioniștilor în artele make-up-ului.

În articolul

Jennifer Lopez a renunțat la machiaj chiar în fața milioanelor de admiratori. Cum arată chipul său la 52 de ani, fără retușuri din pensulă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x