Jennifer Lopez și Ben Affleck petrec timpul liber alături de copii. Cum au fost fotografiați îndrăgostiții

Publicat pe 05.07.2022 la 16:51 Actualizat pe 05.07.2022 la 17:28

Jennifer Lopez și Ben Affleck petrec timpul liber alături de copii și imaginile vorbesc de la sine. Cum se înțeleg adolescenții și ce probleme au întâmpinat.

Jennifer Lopez poartă o bluză neagră și pantaloni animal print, iar Ben Affleck poartă un tricou alb și pantaloni deschiși la culoare

Jennifer Lopez și Ben Affleck. 3 iulie 2022

Profimedia Images

Jennifer Lopez și Ben Affleck își continuă povestea amoroasă și demonstrează că legătură dintre ei este mai puternică decât în trecut. Se pare că și copiii lor se înțeleg la fel de bine, asta pentru că fetițele celor două vedete au devenit prietene extrem de bune. Aceștia au apărut împreună în mediul online și nu au ezitat să-și arate afecțiunea.

Jennifer Lopez și Ben Affleck petrec timpul liber alături de copii

În anii ce i-au despărțit, atât Ben Affleck cât și Jennifer Lopez au avut copii cu perechi diferite. Acum că formează din nou un cuplu, adolescenții celor doi nu ezită să petreacă timpul împreună și să-și împărtășească lucrurile ce îi pasionează. Jennifer Lopez este mamă de gemeni din căsnicia cu Marc Anthony. Emme și Max au văzut lumina zilei în anul 2008.

De cealaltă parte, Ben Affleck a fost căsătorit cu Jennifer Garner și a devenit astfel tată a trei copii pe nume Seraphine, Samuel și Violet. Acum că Jennifer Lopez și fostul său partener s-au reunit, adolescenții petrec din ce în ce mai mult timp împreună. Se pare că jurnaliștii nu au fost atrași doar de momentele tandre dintre îndrăgostiți, ci și de clipele pe care copiii acestora le petrec împreună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De cele mai multe ori, Seraphina și Emme au fost fotografiate zâmbind. Ba mai mult, cele două chiar se țin de mână ca două surori adevărate. De fiecare dată când au fost văzute în aceleași locuri ca și părinții lor, cele două nu au avut niciun moment de ezitare în a-și arăta fericirea. De asemenea, Jennifer Lopez a declarat în repetate rânduri că aceasta este una dintre cele mai fericite etape din viața sa personală de până acum.

Citește și: Juan Soler a făcut primele declarații despre presupusa legătură amoroasă cu Kate del Castillo. Care este adevărul

Logodna cu Ben Affleck, dar și dragostea pentru copiii săi au ajutat-o întotdeauna să treacă peste greutățile vieții, atunci când a simțit că nimic nu mai poate fi modificat.

Jennifer Lopez, despre formarea unei familii alături de Ben Affleck

Deși este una dintre cele mai îndrăgite vedete din lume, Jennifer Lopez spune că familia este cea mai importantă parte din viața sa, mai ales în momentul actual.

“Îmi iubesc cariera, dar nimic nu este mai frumos decât să-mi pot construi o familie cu cineva care mă iubește profund și este mai mult decât dedicat să-și construiască o familie alături de mine. Mă încântă ideea unui viitor și ceea ce vom crea, dar acum vreau doar să mă bucur de moment.”, a declarat Jennifer Lopez, conform Univision.com.

Citește și: Victoria Ruffo a postat o fotografie din copilărie. Cum arăta vedeta pe vremea când nu cunoștea celebritatea

Jennifer Lopez spune că iubirea este baza oricărei relații, indiferent despre ce este vorba. De asemenea, vedeta spune că o atitudine pozitivă ajută întotdeauna, indiferent de circumstanțe. Acest lucru se poate observa cu ochiul liber, asta pentru că vedeta ține să-și arate oamenii dragi în mediul online de fiecare dată când are ocazia.

“Iubirea întotdeauna trebuie să fie de bază: în relațiile cu copiii, în cele personale, la muncă. Este vorba despre mai multe iubiri, dar și despre toleranță. Nu sunt plină de mine și mereu îmbrățișez totul așa cum vine.”, a spus Jennifer Lopez.

În articolul

Jennifer Lopez și Ben Affleck petrec timpul liber alături de copii. Cum au fost fotografiați îndrăgostiții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x