Jennifer Lopez, surprinsă de paparazzi într-o ipostază care a uimit. Adevărul din spatele imaginilor care au creat controverse

Publicat pe 08.10.2021 la 17:43 Actualizat pe 08.10.2021 la 18:45

O serie de poze cu Jennifer Lopez îmbrăcată în haine de stradă în timp ce coboară din ceea ce pare a fi un container a uimit internauții. Fanii nu s-au aștepta să o vadă așa pe diva latino, însă adevărul este cu totul altul. Ce se ascunde în spatele apariției care a stârnit controverse.

Jennifer Lopez

Profimedia

Jennifer Lopez este personaj într-un nou film de acțiune marca Netflix, numit The Mother in Vancouver. Artista joacă rolul unei ucigașe, care are aspra sa mereu arme, iar hainele sunt de camuflaj.

Imediat după ce a încheiat filmările comediei romantice Shotgun Wedding in the spring, aceasta a fost distribuită într-un nou rol, în care nu a mai fost văzută până acum.

Jennifer Lopez, distribuit într-un film de acțiune. Personajul său este un asasin

Artista internațională este în noul film un asasin la nivel mondial în thriller-ul de acțiune regizat de Niki Caro.

Nuyorican Productions de la JLo se ocupă de producția filmului ca parte a unui nou parteneriat creativ cu Netflix. Filmul în care se află Gael Garcia Bernal și Joseph Fiennes prezintă povestea unui asasin forțat să fugă și să renunțe la singura fiică.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, momente romantice în văzul lumii. Cei doi nu s-au putut abține și s-au sărutat pasional

Ani mai târziu este forțată să se întoarcă pentru a-și proteja copilul de bărbații periculoși. Superstarul a fost văzut trăgând cu arma, pentru prima dată, luni după-amiază.

Lopez îmbrăcată în pantaloni maro de marfă, un jachetă din piele de oaie, cămașă și cizme de luptă a fost văzută filmând o scenă de acțiune în care ea iese dintr-un transportator de bagaje la un aeroport.

Citește și: Jennifer Lopez a renunțat la machiaj chiar în fața milioanelor de admiratori. Cum arată chipul său la 52 de ani, fără retușuri din pensulă

Paparazzi au reușit să surprindă perfect imaginile, iar fanii au putut vedea o parte din acțiunea interesantă. Mai multe imagini pot fi văzute în Galeria Foto.

Drumul către succes a lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, a jucat în multe filme.

Dar succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei și regretatei Selena, în filmul cu același nume.

Citește și: Cum au fost surprinși de paparazzi Jennifer Lopez și Ben Affleck, după ce și-au asumat relația total

Pe la sfârșitul anilor '90, și-a început cariera muzicală. Un debut cu succes, în care primul album al lui Jennifer s-a intitulat "On the 6" și conținea hituri precum "If you had my love" sau "Waiting for tonight". Pentru acest album, Jennifer a obținut discul de platină, datorită volumului de vânzări.

În articolul

Jennifer Lopez, surprinsă de paparazzi într-o ipostază care a uimit. Adevărul din spatele imaginilor care au creat controverse

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x